Mihaela Selescu

Psihoterpeut cognitiv comportamental

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Cred că multe dintre problemele cu care ne confruntăm pornesc de la faptul că respingem aspecte normale ale firii umane. Ne respingem emoțiile și reacțiile firești, ne luptăm cu noi înșine sau cu alții pentru a atinge standarde imposibile. Acest mod de a ne comporta cu noi înșine poate să fie învățat în copilărie sau dobândit pe parcursul vieții. Tocmai de aceea, consider că este foarte important să înțelegem de unde vin emoțiile și reacțiile noastre și să ne lăsăm să simțim și să fim imperfecți.

Bineînțeles, există o diferență între a te lăsa să simți o emoție și a o manifesta în exterior în moduri care îi rănesc pe alții sau chiar pe noi înșine.

Psihoterapia presupune identificarea problemelor, educația în legătură cu felul în care aceste probleme au apărut, cum se manifestă, cum ne afectează, ce anume le menține și apoi se fac pașii înspre schimbare lor. Psihoterapia este un proces și necesită implicarea activă a clientului; implică o relație bună între client și psihoterapeut, o relație bazată pe încredere, siguranță și cooperare.

Te aștept să descoperim împreună ce putem face pentru ca tu să ai o viață mai liniștită și mai împlinită!

certificari
certificari

Certificări în

  1. Formare în terapia schemelor cognitive
  2. Formare în psihoterapie cognitiv-comportamentala

Ce poți să discuți cu mine?

  • Depresie
  • Atacuri de Panică
  • Fobii
  • Anxietate
  • Furie
  • Stimă de sine scăzută
Mihaela Selescu