Mirabela Staicu

Psihoterapeut experential

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

,,Mă întreb dacă poți fi acasă oriunde ai fi, căci acasă nu este un loc – este o stare. A fi acasă cu adevărat înseamnă să te simți acasă în propria piele… Poate că ai căutat acasă toată viața ta în locurile greșite." (Irvin Yalom).

Am împărtășit cu voi acest citat drag sufletului meu deoarece cred că, în randurile de mai sus, este vorba despre acel sentiment pe care ne dorim cu toții să îl simțim, indiferent dacă am ajuns sau nu în punctul in care să știm asta. De cele mai multe ori, sanatatea mintala reprezinta mult mai mult decat absenta bolii psihice iar cand sunt in situatia de a vorbi pe scurt despre acest aspect, imi place sa spun ca este despre a te simti bine cu tine si impreuna cu ceilalti, in timp ce iti poti indeplini cerintele vietii.

Numele meu este Mirabela si sunt psihoterapeut si psiholog clinician. Daca ai ajuns in punctul in care iti doresti sa incepi un proces psihoterapeutic, vreau sa te felicit deoarece stiu ca este un act de curaj. Ca de fiecare data, orice insotire pe drumul dezvoltarii ma bucura si ma onoreaza! Astept cu drag sa ne cunoastem!

certificari
certificari

Certificări în

  1. Formare în Psihoterapie Experienţială şi a Unificării (P.E.U.) centrată pe adult – copil – cuplu – familie
  2. Psiholog clinician autonom
  3. Training in analiza comportamentala aplicata

Ce poți să discuți cu mine?

  • Abandon
  • Anxietate
  • Burnout
  • Dezvoltare personală
  • Dezvoltarea abilităților socio-emoționale
  • Furie
Mirabela Staicu