Monica Ivanovici

Psiholog atestat în specialitatea psihologie clinică

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Bine ai venit!

Îți mulțumesc că ai intrat pe profilul meu și te felicit că îți folosești timpul pentru a căuta informații, a evolua și a-ți îmbunătăți viața, indiferent sub ce aspect.
Numele meu este Monica Ivanovici și sunt psiholog acreditat de Colegiul Psihologilor din România în specialitățile psihologie clinică și educațională. Am terminat o formare de lungă durată în hipnoterapie și psihoterapie cognitiv-comportamentală și în prezent urmez cursurile unei formări în psihoterapia integrativă a traumei.Pentru mine este foarte importantă formarea continuă și investesc timp în această direcție, pentru a putea veni în întâmpinarea clienților mei cu servicii de calitate și noi abordări terapeutice.

De la pasiune la profesie

Pasiunea mea pentru psihologie a început încă din adolescență și s-a transformat ulterior într-o profesie care m-a adus aproape de oameni șide emoțiile lor. De asemenea, mi-a adusprivilegiul de a le putea fi alături celor caregăsesc în mine un partener de încredere.
Fiind pasionată de psihologiede la vârstade cincisprezece ani, am înțeles că oamenii obțin cele mai bune rezultate împreună - împreună cu familia, cu prietenii, cu un mentor sau cu o persoană semnificativă care îi poate însoți în procesul de dezvoltare și evoluție. Preocuparea și pasiunea mea pentru oameni se transpune în contribuția pe care vreau să o aduc în viețile clientilor mei, iar comunicarea reprezintă pentru mineliantul care consolidează relația terapeut-client și îmi dă ocazia să fiu de ajutor într-un mod semnificativ și valoros, astfel încât viețile amândurora să se îmbogățească reciproc.Investesc rabdare și mă dedic pentru a construi și dezvolta relația cu cel din fața mea, promovez comunicarea autentică și sinceră și le sunt alături celor care își doresc sau au nevoie de o schimbare.

Este o onoare și o extraordinară satisfacție nu doar să lucrez și să observ progresul și dezvoltarea personală a clientului din fața mea, ci și efectul de undă, influența pe care acesta o are la rândul lui asupra celor cu care interacționează.

Valorile mele

Consider că integritatea și onestitatea sunt esențiale pentru a dezvolta o relație de succes cu persoana din fața mea, fiind totodată baza pentru toate celelalte valori. Integritatea înseamnă că ceea ce gândești este în acord cu ceea ce simți și ceea ce faci.Încrederea acordată celorlalți, sinceritatea, respectarea unei conduite sunt calități pe care le căutăm la cei din jurul nostru și pe care cei din jurul nostru le așteaptă de la noi. Cât timp putem arăta respect și bunătate celor din jurul nostru, dăm dovadă de integritate.

Misiunea mea

Pe lângă calitatea de psiholog și bagajul de informații și tehnici acumulate, sunt în primul rând om și știu cât de multe provocări poate aduce viața. Consider că toți avem o înclinație către autorealizare, iar sarcina mea este de a identifica și de a da la o parte obstacolele care stau în calea dezvoltării clienților mei. Toți trecem la un moment dat în viață prin momente grele – uneori poate simptomele ne indică o suferință, alteori poate conștientizăm că trecem prin momente mai dificile, ne simțim singuri și poate avem nevoie să vorbim cu o persoană care ne acceptă necondiționat și nu ne judecăsau poate pur și simplu avem nevoie să ne dezvoltăm, să ne cunoștem mai bine sau, de ce nu, să ne îmbunătățim anumite abilități. Consider că nu trebuie să trecem singuri prin aceste provocări ale vieții, iar comunicarea și apelarea la un specialist pot reprezenta liantul care vindecă rănile, ne aduce alinare și progres.
În cabinet,misiunea mea constă în încurajarea explorării și autocunoșterii, încurajarea exprimării emoțiilor și reflectarea asupra lor, și îi îndemn pe clienții mei să profite de orice prilej pentru a aprofunda această investigare.
Te astept să stăm de vorbă și să începem împreună o călătorie către tine însuți.

certificari
certificari

Certificări în

 1. Psiholog atestat în specialitatea psihologie clinică
 2. Psiholog atestat în specialitatea psihologie educațională, consiliere școlară și vocațională
 3. Master în Psihologie clinică și Consiliere Psihologică
 4. Master în Evaluare și Intervenție în Domeniul Educațional
 5. Formare în Psihoterapie Cognitiv-Comportamentală și Hipnoterapie

Ce poți să discuți cu mine?

 • Insomnie
 • Parenting
 • Probleme de familie
 • Gestionarea emoțiilor
 • Tulburare de personalitate
 • Dezvoltare personală
Monica Ivanovici