Certificări și specializări

 • Life Coaching prin metodele Power Coaching cu Mind-Kinetics (Coaching & Leadership International, Creative Consciousness - Master 1). Mind Kinetics este știința care deschide mintea și oferă oamenilor posibilitatea de a primi idei noi și de a acționa spre o schimbare permanentă pozitivă.
 • Organizare personală și time-management
 • Management financiar personal eficient
 • Coaching holistic (pentru minte, trup, suflet) și mentoring
 • Tango Therapy – program de terapie de cuplu în pași de tango.

 
 

Te aștept în cabinetul meu dacă:

 • Ți-e greu să îți menții focusul pe cele mai importante lucruri din viața ta și sari tot timpul de la o activitate la alta, atât la job cât și acasă.
 • Viața ta este pe automat și nu reușesti să vezi soluții noi la problemele cu care te confrunți.
 • Oricât de mult ai câștiga, simți că nu știi pe ce ți se duc banii și asta îți dă o stare de neliniște și nesiguranță.
 • Vrei să elimini blocajele pe care le ai în relația cu banii și să dobândești obiceiuri financiare sănătoase.
 • Îți este dificil să te organizezi și să îți respecți planurile pe care ți le faci.
 • Obișnuiești să întârzii în mod constant la birou, la întâlniri, în predarea deadline-urilor sau alte situații.
 • Vrei să ai claritate asupra abilităților de care ai nevoie pentru a accede la ceea ce îți dorești să ai în plan profesional și personal.
 • Îți dorești un plan de acțiune care să răspundă nevoilor și dorințelor tale personale, profesionale sau financiare.
 • Ai orice alte provocări ce necesită înțelegere, organizare, structurare, disciplină sau motivare.

 
 
 

Cine sunt eu?

Dacă ar fi să răspund cât mai simplu, aș spune că sunt un om pentru care a face totul cu cele mai bune intenții și cu multă dedicare primează. Mult timp nu am fost convinsă că licențierea în Sociologie a fost cea mai potrivită alegere. Viața, însă, avea să îmi arate că a fost cea mai bună.

Am 41 de ani. Am lucrat aproape 10 ani în multinaționale, lucru ce mi-a adus experiențe și abilități de neprețuit în lucrul cu oamenii și cu structura corporatistă.

Oamenii mă percep ca fiind o persoană foarte organizată și structurată, lucru ce m-a determinat să îmi dezvolt în această direcție abilități cu care să îi pot sprijini. Înclinația către cifre și către o administrare eficientă a finanțelor personale o am de la tatăl meu, care a fost contabil și căruia îi plăcea să „picteze” cifre.

Atunci când le vorbesc oamenilor despre viața mea, simt nevoia să menționez că ea se împarte în două perioade: înainte și după Coaching. Coaching & Leadership International este Școala de Coaching ce m-a ajutat să aduc pe un făgaș comun și coerent atât partea practică din mine cât și partea mai visătoare. Ce m-a determinat să fac o pasiune din Coaching a fost, în primul rând, impactul uriaș pe care l-a avut în viața mea.

Coaching-ul m-a îmboldit să mă reconectez cu pasiunea mea pentru dans. Sunt instructor de Tango Argentinian la Studioul de Dans Edelweiss. Sunt mândră să spun că, împreună cu colegul meu, Cornel Tătaru și cu Daniela și Răzvan Peristeri, terapeuți în Clinica Oana Nicolau, am dezvoltat un program de terapie de cuplu în pași de tango – Tango Therapy. Mai multe detalii găsiți la secțiunea “Servicii”.

Experiența mea din multinaționale, cea de antreprenor și de om orientat către oameni, mă recomandă și constituie baza unui coaching pentru performanță și succes.

Motto-ul meu este: “Cea mai bună cale de a prezice viitorul este să îl creezi.”

Vino să construim împreună viața pe care ți-o dorești!


Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda cei mai buni terapeuți.