Certificări și specializări

 • Life Coaching prin metodele Power Coaching cu Mind-Kinetics (Coaching & Leadership International, Creative Consciousness - Master 1). Mind Kinetics este știința care deschide mintea și oferă oamenilor posibilitatea de a primi idei noi și de a acționa spre o schimbare permanentă pozitivă.
 • Îmbunătățirea abilităților soft pentru o colaborări fluente și eficiente.
 • Identificarea valorilor personale, lucru esențial pentru luarea celor mai potrivite decizii.
 • Organizare personală și time-management.
 • Coaching holistic (pentru minte, trup, suflet) și mentoring.

Te aștept în cabinetul meu dacă:

 • Conduci o echipă și îți dorești o comunicare mai bună cu fiecare membru al echipei, identificarea valorilor comune, cum să oferi un feedback, ce motivează pe fiecare să dorească să crească și să rămână în echipă pe termen lung.
 • Lucrezi preponderent remote și îți este dificil să îți planifici ziua de lucru și să te menții motivat.
 • Îți dorești să îți îmbunătățești abilitățile soft pentru o comunicare cât mai armonioasă și cu rezultate satisfăcătoare pe termen lung, atât în plan profesional, cât și în relațiile cu cei apropiați.
 • Viața ta este pe automat și nu reușesti să vezi soluții noi la problemele cu care te confrunți.
 • Îți este dificil să îți menții focusul pe cele mai importante lucruri din viața ta și sari tot timpul de la o activitate la alta, atât la job cât și acasă.
 • Obișnuiești să întârzii în mod constant la birou, la întâlniri, în predarea deadline-urilor sau alte situații.
 • Vrei să ai claritate asupra abilităților de care ai nevoie pentru a accede la ceea ce îți dorești să ai în plan profesional și personal.
 • Îți dorești un plan de acțiune care să răspundă nevoilor și dorințelor tale personale, profesionale sau financiare.
 • Ai orice alte provocări ce necesită înțelegere, organizare, structurare, disciplină, motivare și nu în ultimul rând perspective noi, proaspete, de abordare a lor.

Cine sunt eu?

Dacă ar fi să răspund cât mai simplu, aș spune că sunt un om pentru care a face totul cu cele mai bune intenții și cu multă dedicare primează. Mult timp nu am fost convinsă că licențierea în Sociologie a fost cea mai potrivită alegere. Viața, însă, avea să îmi arate că a fost cea mai bună.

Am 44 de ani. Am lucrat aproape 10 ani în multinaționale, lucru ce mi-a adus experiențe și abilități de neprețuit în lucrul cu oamenii și cu structura corporatistă.

Oamenii mă percep ca fiind o persoană foarte organizată și structurată, lucru ce m-a determinat să îmi dezvolt în această direcție abilități cu care să îi pot sprijini. Atunci când le vorbesc oamenilor despre viața mea, simt nevoia să menționez că ea se împarte în două perioade: înainte și după coaching. Coaching and Leadership International este școala de coaching ce m-a îndrumat să aduc pe un făgaș comun și coerent atât partea practică din mine cât și partea mai idealistă.

Ce m-a determinat să fac o pasiune din Coaching a fost, în primul rând, impactul benefic pe care l-a avut în viața mea. Coaching-ul m-a ajutat să îmi identific valorile și nevoile personale și și să țin cont de ele, în toate alegerile pe care le fac.

Experiența mea din multinaționale, cea de antreprenor și de om orientat către oameni, mă recomandă și constituie baza unui coaching pentru o viață mai bună și cu mai mult sens.

Motto-ul meu este: “Cea mai bună cale de a prezice viitorul este să îl creezi.”

Vino să construim împreună viața pe care ți-o dorești!


Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda un terapeut specializat pe nevoile tale!