Oana Cehan

Life Coaching prin metodele Power Coaching cu Mind-Kinetics

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Dacă ar fi să răspund cât mai simplu, aș spune că sunt un om pentru care a face totul cu cele mai bune intenții și cu multă dedicare primează. Mult timp nu am fost convinsă că licențierea în Sociologie a fost cea mai potrivită alegere. Viața, însă, avea să îmi arate că a fost cea mai bună.

Am 44 de ani. Am lucrat aproape 10 ani în multinaționale, lucru ce mi-a adus experiențe și abilități de neprețuit în lucrul cu oamenii și cu structura corporatistă.

Oamenii mă percep ca fiind o persoană foarte organizată și structurată, lucru ce m-a determinat să îmi dezvolt în această direcție abilități cu care să îi pot sprijini. Atunci când le vorbesc oamenilor despre viața mea, simt nevoia să menționez că ea se împarte în două perioade: înainte și după coaching. Coaching and Leadership International este școala de coaching ce m-a îndrumat să aduc pe un făgaș comun și coerent atât partea practică din mine cât și partea mai idealistă.

Ce m-a determinat să fac o pasiune din Coaching a fost, în primul rând, impactul benefic pe care l-a avut în viața mea. Coaching-ul m-a ajutat să îmi identific valorile și nevoile personale și și să țin cont de ele, în toate alegerile pe care le fac.

Experiența mea din multinaționale, cea de antreprenor și de om orientat către oameni, mă recomandă și constituie baza unui coaching pentru o viață mai bună și cu mai mult sens.

Motto-ul meu este: “Cea mai bună cale de a prezice viitorul este să îl creezi.”

Vino să construim împreună viața pe care ți-o dorești!

certificari
certificari

Certificări în

  1. Life Coaching prin metodele Power Coaching cu Mind-Kinetics (Coaching & Leadership International, Creative Consciousness - Master 1). Mind Kinetics este știința care deschide mintea și oferă oamenilor posibilitatea de a primi idei noi și de a acționa spre o schimbare permanentă pozitivă
  2. Îmbunătățirea abilităților soft pentru o colaborări fluente și eficiente
  3. Identificarea valorilor personale, lucru esențial pentru luarea celor mai potrivite decizii
  4. Organizare personală și time-management
  5. Coaching holistic (pentru minte, trup, suflet) și mentoring

Ce poți să discuți cu mine?

  • Dezvoltare personală
Oana Cehan