Oana Cehan

Life Coaching

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Am lucrat peste 10 ani în multinaționale, experiență ce mi-a adus abilități de neprețuit în lucrul cu oamenii și cu structura corporatistă.

În anul 2015 eram într-o perioadă frământată a vieții mele. Nimic nu mai părea să aibă sens și acumulasem suficient de multe frustrări și la birou și acasă. Eram obosită și nemulțumită. Aveam nevoie de o schimbare ca de aer.

Într-o zi, un coleg mi-a vorbit despre ședintele de coaching pe care le făcea și mi-a arătat caietele cu care lucra. Mi-a plăcut așa de mult încât, fără să stau pe gânduri, m-am înscris la școala “Coaching and Leadership International”.

Toată experiența de învățare m-a ajutat să mă cunosc, să mă accept, să îmi conștientizez valorile și să pun cap la cap ce îmi doream cu ce experimentam în realitatea mea de zi cu zi.

Și pentru că am beneficiat enorm de cele învățate, am ales să continui acest drum pentru a fi alături de oamenii care își doresc să progreseze și să se simtă împliniți.

Te invit să călătorim împreună pe drumul către tine însăți / însuți!

certificari
certificari

Certificări în

  1. Membru al International Coaching Federation.
  2. Life Coaching prin metodele Power Coaching cu Mind-Kinetics (Coaching & Leadership International, Creative Consciousness - Master 1). Mind Kinetics este știința care deschide mintea și oferă oamenilor posibilitatea de a primi idei noi și de a acționa spre o schimbare permanentă pozitivă.

Ce poți să discuți cu mine?

  • Dezvoltare personală
Oana Cehan