Piscoi Ioana-Elena

Formare în Psihoterapii Cognitive și Comportamentale

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Sunt psihoterapeut, lucru ce imi acordă privilegiul de a împărtăși cu clienții trăirile, gândurile, și emoțiile care îi motivează sau îi pun în dificultate. Sunt persoana care te ajută să te reîntorci la Calea Ta, te susține în călătoria de auto-descoperire si evoluție, omul care te ghidează cu blândețe atunci când te confrunți cu perioade dificile. Vom folosi tehnici specifice CBT și ACT, alături de multă empatie și înțelegere, pentru a depăși inflexibilitatea psihologică și pentru a-ți descoperi valorile personale după care să te ghidezi în viață. Fiindcă o viață trăită conform valorilor este o viață împlinită! Pe lângă toate aceastea, mă ocup si de evaluarea și ghidarea proaspetelor mămici, asigurându-mă că sunt bine emoțional și că știu la ce să se aștepte de la noul rol de viață.

Este momentul să dam jos capa de super erou și să îți spun că sunt și OM, cu calități și defecte. Însă marele motor al motivației mele este dorința de a ajuta. Am învins în trecut atacuri de panică și stări depresive. Există momente în care mă îndoiesc de sine. Sufăr, mă bucur, mă confrunt cu provocările vieții la fel ca tine, la fel ca oricine altcineva… Sună familiar? Aceasta este experiența Umană.

Dacă te simți pregatit(ă) pentru schimbare, contactează-mă. Haide să vedem cum rezonăm și cum pot să te susțin!

certificari
certificari

Certificări în

  1. - Formare în Psihoterapii Cognitive și Comportamentale acordată de către Asociația de Psihoterapii Cognitive și Comportamentale din România - Modalitățile CBT si ACT
  2. - Formare continua prin participarea la cursuri internaționale de ACT

Ce poți să discuți cu mine?

  • Insomnie
  • Parenting
  • Probleme de familie
  • Gestionarea emoțiilor
  • Tulburare de personalitate
  • Dezvoltare personală
Piscoi Ioana-Elena