Raluca Ionescu

Certificări și specializări:

  • Psihoterapeut atestat în psihoterapie cognitiv-comportamentală
  • Absolventă a Masterului de Psihologie Clinică și Psihoterapie la Universitatea Babeș Bolyai.
  • Absolventă a Cursului intensiv de Interviu Motivațional, Cluj-Napoca, 2019
  • Absolventă a Cursului Intensiv de Psihologia Sportului, Leipzig 2021"

Despre mine:

Sunt psiholog și psihoterapeut cognitiv-comportamental. Mi-am ales această profesie deoarece sunt fascinată de complexitatea minții umane și de modul în care relațiile interumane ne influențează modul de a trăi. Sunt pasionată de oameni, de dinamica și energia care se creează între ei, de conversațiile și poveștile pe care le descopăr din interacțiunile mele cu ei.

Am încredere în oameni. Am încredere că fiecare dintre noi are un rol, o menire în această viață și că putem să ne punem potențialul în valoare, indiferent de domeniile vieții în care acesta apare. Eu îmi doresc să susțin, să ghidez, să fiu alături de cei care poate se împotmolesc pe drumul ăsta, cărora le e greu și nu înțeleg de ce și cum pot ajunge să-și pună potențialul în valoare.

În parcatica mea, împletesc informațiile științifice obținute în urma specializărilor profesionale cu perspectiva umană prin care văd și îmi trăiesc viața, toate pe fondul unei relații terapeutice caracterizată prin acceptare, empatie și siguranță, astfel încât să pot produce o schimbare.

De asemenea, sunt pasionată de psihologia sportului și îmi doresc să lucrez cu sportivi pentru a-i susține în călătoria lor spre perfomanță. Eu însămi am practicat tenis de perfomanță timp de 11 ani, context în care am crescut și m-am dezvoltat, descoperindu-mi mecanismele psihologice și emoționale în mediu de presiune.

 


Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda cei mai buni terapeuți.