Certificări și specializări:

Coach Certificat - Coaching and Leadership International Inc. (Canada)
Membru al Federatiei Internationale de Coaching
Consultant Acreditat Human Synergistics International
Absolventa studii Management si Studii Postuniversitare Leadership – Academia de Studii Economice

Te invit la sesiuni de coaching si mentorat pentru a descoperi solutii concrete si eficiente legate de:

Life Coaching – Tehnici de putere personala in 7 domenii ale vietii : sanatate, cariera, familie, social, spiritual, financiar si intelectual. Exercitii de aerobica mentala IQ-EQ pentru prevenirea anxietatii si depresiei. Arta auto-aprecierii, motivatie. Consolidarea si tranzitia carierei. Obstacole, obiceiuri si comportamente neconstructive. Metodologii de self-coaching.
Managementul Stresului – tipurile de personalitate si stresul, stresul si imunitatea, relatia lifestyle-stres, corelatia minte-trup, surse de stres, managementul energiei, tehnici de stimulare si de mentinere a vitalitatii mentale si fizice.
Managementul Conflictelor – tipuri de conflict, corelatia comportamente in conflict – tipuri de personalitate, relationarea cu oamenii dificili, comunicarea, negocierea, medierea, conflictul ca oportunitate, rezolvarea conflictelor.
Relationare si Comunicare Influenta – principiile comunicarii, tipuri de comunicare, ascultarea activa, feedbackul, puterea intrebarilor, barierele comunicarii, oameni diferiti-comunicare diferita.
Leadership – rolul si calitatile leaderului, stiluri de leadership, tehnici de influentare, bariere de comunicare, inteligenta emotionala, motivarea echipei, tehnici de performanta, leadership situational, metodologii de coaching.

 

Despre mine:

Dorinta de a insoti oamenii in calatoria lor spre dobandirea unei vieti personale implinite, a unei cariere solide sau a consolidarii pozitiei de lider, in organizatiile din care fac parte sau pe care le conduc, este pentru mine astazi mai mult decat un job. Este o pasiune.

Rolurile de mama, de sotie, de manager, antrepenor si coach m-au conectat in ultimii 20 de ani cu oameni din diverse colturi ale lumii, din culturi si din domenii extrem de variate. Aceste experiente de viata multiple si pregatirea formala imi amintesc in fiecare zi, ca stima de sine si succesul sunt “always under construction”.

Caut sa ii inspir pe cei din jur in mod autentic pentru a le insufla motivatia de a creste prin ei insisi. Sesiunile de coaching one to one, difera de training sau workshop prin aceea ca sunt suta la suta despre client. Adica despre tine, aspiratiile, idealurile si provocarile tale, in contextul realitatii si a valorilor proprii.