Certificări și specializări:

  • Coach Certificat - Coaching and Leadership International Inc. (Canada)
  • Membru al Federației Internaționale de Coaching
  • Consultant Acreditat Human Synergistics International
  • Absolventă studii Management și Studii Postuniversitare Leadership – Academia de Studii Economice

Te invit la sesiuni de coaching și mentorat pentru a descoperi soluții concrete și eficiente legate de:

Life Coaching – Tehnici de putere personală în 7 domenii ale vieții : sănătate, carieră, familie, social, spiritual, financiar și intelectual. Exerciții de aerobică mentală IQ-EQ pentru prevenirea anxietății și depresiei. Arta auto-aprecierii, motivație. Consolidarea și tranziția carierei. Obstacole, obiceiuri și comportamente neconstructive. Metodologii de self-coaching.

Managementul Stresului – tipurile de personalitate și stresul, stresul și imunitatea, relația lifestyle-stres, corelația minte-trup, surse de stres, managementul energiei, tehnici de stimulare și de menținere a vitalității mentale și fizice.

Managementul Conflictelor – tipuri de conflict, corelația comportamente în conflict – tipuri de personalitate, relaționarea cu oamenii dificili, comunicarea, negocierea, medierea, conflictul ca oportunitate, rezolvarea conflictelor.

Relaționare și Comunicare Influentă – principiile comunicării, tipuri de comunicare, ascultarea activă, feedbackul, puterea întrebărilor, barierele comunicării, oameni diferiți-comunicare diferită.

Leadership – rolul și calitățile leaderului, stiluri de leadership, tehnici de influențare, bariere de comunicare, inteligență emoțională, motivarea echipei, tehnici de performanță, leadership situațional, metodologii de coaching.

 
 

Despre mine

Dorința de a însoți oamenii în călătoria lor spre dobândirea unei vieți personale împlinite, a unei cariere solide sau a consolidării poziției de lider, în organizațiile din care fac parte sau pe care le conduc, este pentru mine astăzi mai mult decât un job. Este o pasiune.

Rolurile de mama, de soție, de manager, antrepenor și coach m-au conectat în ultimii 20 de ani cu oameni din diverse colțuri ale lumii, din culturi și din domenii extrem de variate. Aceste experiențe de viață multiple și pregătirea formală îmi amintesc în fiecare zi că stima de sine și succesul sunt “always under construction”.

Caut să îi inspir pe cei din jur în mod autentic pentru a le insufla motivația de a crește prin ei înșiși. Sesiunile de coaching one-to-one, diferă de training sau workshop prin aceea că sunt sută la sută despre client. Adică despre tine, aspirațiile, idealurile și provocările tale, în contextul realității și a valorilor proprii.


Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda un terapeut specializat pe nevoile tale!