Certificări și specializări:

  •  Masterat în Psihoterapie cognitiv-comportamentală
  •  Formare în psihoterapii cognitiv-comportamentale
  •  Formare în profiling și coaching
  •  Practicant Aikido, centura neagră 2 Dan – instructor

 

Cine sunt eu?

O întrebare grea chiar și pentru un psihoterapeut.

- Sunt un om căruia îi place să-și asume schimbarea. Dar nu a fost așa dintotdeauna. După multe greșeli și eșecuri am învățat că orice schimbare în interiorul nostru reprezintă un pas sigur către o stare personală de mai bine - către echilibru.

- Sunt un om care se împlinește dăruind. Am învățat că poți obține ce-ți dorești doar dăruind. Și poți primi înzecit.

- Sunt un om care încearcă să se ghideze după învățătura creștin-ortodoxă, potrivit căreia, căutând răbdarea și cumpătarea, poți dobândi înțelepciunea și curajul.

- Cred în disciplină și în consecvență, valori care, pentru mine, și-au confirmat eficiența în timp.

- Sportul a făcut parte mereu din viața mea. Practica Aikido m-a ajutat să-mi înțeleg limitele corpului și spiritului, să-mi perfecționez auto-controlul și să concurez doar cu mine însumi.
 

De ce psihologie? De ce psihoterapeut?

Pasiunea pentru psihologie a existat dintotdeauna, mânat fiind, încă din copilărie, să înțeleg sensul propriilor trăiri.

Astfel, psihologia a fost o alegere de la bun început. Sunt absolvent al Facultății de Psihosociologie în anul 1997 și cumva am știu ca voi deveni psihoterapeut.

Deși nu am profesat ca psiholog imediat după absolvire, psihologia a rămas o preocupare permanentă și o constantă în viața mea. Au urmat un masterat în psihoterapie cognitiv-comportamentală, multe ore de formare și dezvoltare personală și diverse specializări


 

 

Ce îmi doresc?

Îmi doresc să fiu un tată și un soț bun, să-mi împlinesc menirea prin familie, să fac alegeri corecte pentru mine și pentru cei din jur.
În fiecare dimineață îmi propun să nu las să treacă nicio zi din viața mea fără să fac cel puțin un bine, cât de mic, unui om aflat în nevoie.


Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda un terapeut specializat pe nevoile tale!