Simona-Malina Ion

Psihoterapeut experential

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Ce defineste un om?

Aspectul fizic, valorile, cunostintele? Sau poate gandurile, emotiile si credintele? Poate rolurile pe care le avem in societate sau in familie? Sau deciziile pe care le luam in viata de zi cu zi?

Ma definesc multe lucruri si experiente, dar mai presus de toate, atitudinea pe care o am asupra acestor experiente. Imi place sa privesc lumea cu naivitatea si curiozitatea unui copil, si mai ales iubesc intrebarile care incep cu “de ce” si la care nimeni nu are raspuns. Dincolo de toate regulile sociale si de gandurile care aduc suferinta, orice experienta privita cu acceptare si iubire ascunde raspunsuri despre noi care ne pot ajuta sa ne gasim echilibrul si fericirea.

Aceasta este si abordarea mea in cadrul procesului terapeutic. In realitate, orice incongruenta a oricarui aspect care ne defineste poate aduce suferinta si ne poate afecta in plan personal, profesional si relational. Cred ca alegerea care ne defineste cu adevarat este una pe care trebuie sa o luam in fiecare clipa a vietii noastre - putem alege sa traim in suferinta sau sa luptam pentru fericirea noastra. Daca ai deja raspunsul potrivit pentru tine, insa nu stii de unde sa incepi, atunci aici incepe rolul meu. In acest proces eu voi fi partenerul tau, observatorul, oglinda ta si la nevoie provocarea ta, ajutorul tau pentru a descoperi diferite laturi ale tale, resurse si strategii care te vor ajuta sa ai viata pe care ti-o doresti.

certificari
certificari

Certificări în

  1. Psihologie clinica si Psihoterapie experentiala a unificarii centrata pe adult, copil, cuplu familie
  2. Psiholog clinician atestat de Colegiul Psihologilor din România

Ce poți să discuți cu mine?

  • Abandon
  • Anxietate
  • Atacuri de Panică
  • Parenting
  • Dezvoltare personală
  • Dezvoltarea abilităților socio-emoționale
Simona-Malina Ion