Certificări și specializări:

  • NLP Coach

Vă aștept în cabinetul meu pentru:

  • Coaching - Sesiune coaching

 

 

Despre mine:

Pe plan profesional am fost manager în mai multe domenii de activitate, am demarat şi am condus din poziţia de lider cât şi din poziţia de coechipier multiple proiecte. Au fost proiecte încununate cu succes şi proiecte încheiate cu eşec. Din toate am învăţat şi învăţ, am adunat şi adun, am adăugat şi adaug câte o fundaţie persoanei, identităţii mele. Pe plan familial, mă declar fericit să fiu soţul unei soţii deosebite şi tatăl a trei băieţi minunaţi. Zi de zi adaug noi realizări, depăşesc noi provocări, evoluez cu fiecare situaţie nou apărută.

 

 

Ce este coaching-ul?

Dacă te-ai săturat de o anumită situaţie din viaţa ta şi te-ai decis că vrei cu adevărat să o schimbi, PERFECT, ai reuşit să treci de primul pas pentru a realiza o schimbare de durată. Mai sunt doar 2 paşi de parcurs pentru a reuşi să scapi de situaţia ta. Te invit să vedem aceasta situaţie dintr-o perspectivă nouă şi să te ghidez să găseşti opţiuni noi şi atrăgătoare pe care să le urmezi. De-a lungul timpului am avut şansa să experimentez nenumărate situaţii care au reuşit să mă consolideze ca "adult".

Cu încredere nelimitată în toate persoanele care mă înconjoară, cu iubire necondiţionată pentru cei cu care interacţionez zi de zi, am reuşit să extrag esenţa minunată a vieţii: TOŢI putem fi GENII, TOŢI putem fi ADULŢI indiferent de vârstă. Sunt convins că în sesiunea de coaching aceasta viziune extraordinară a vieţii va fi înţeleasă şi atinsă şi de tine. Sesiunea de coaching este de 1 oră, poate avea loc atât faţă în faţă cât şi online utilizând aplicaţia SKYPE.

Cele mai importante lucruri cu care TU trebuie să vii la mine sunt obiectivul şi angajamentul faţă de tine ca TU vei fi concentrat şi activ în ceea ce Tu îţi vei propune să faci pentru a atinge scopul/ţinta Ta. Cu siguranţă ai observat că am folosit persoana ta în exprimarea de mai sus pentru că eu am deja încredere în tine ca tu ai soluţia situaţiei tale şi o vei descoperi alături de mine pe parcursul a câtorva sesiuni.

Dacă eşti decis să-ţi schimbi şi să-ţi îmbunătăţeşti performantele la birou sau în cadrul afacerii tale, dacă vrei să demarezi un nou proiect sau dacă vrei să-ţi dezvolţi relaţia de cuplu, relaţia cu copii sau cu prietenii.

 

Programează-te