Te asteptam in Vizita
George Georgescu 46, Bucuresti
Program
L-V: 9-22 & S: 9-15

Specializări

  • NLP Coach

Daca te-ai saturat de o anumita situatie din viata ta si te-ai decis ca vrei cu adevarat sa o schimbi, PERFECT, ai reusit sa treci de primul pas pentru a realiza o schimbare de durata. Mai sunt doar 2 pasi de parcurs pentru a reusi sa scapi de situatia ta. Te invit sa vedem aceasta situatie dintr-o perspectiva noua si sa te ghidez sa gasesti optiuni noi si atragatoare pe care sa le urmezi. De-a lungul timpului am avut sansa sa experimentez nenumarate situatii care au reusit sa ma consolideze ca "adult".

Pe plan profesional am fost manager in mai multe domenii de activitate, am demarat si am condus din pozitia de lider cat si din pozitia de co-echipier multiple proiecte. Au fost proiecte incununate cu succes si proiecte incheiate cu esec. Din toate am invatat si invat, am adunat si adun, am adaugat si adaug cate o fundatie persoanei, identitatii mele.Pe plan familial, ma declar fericit sa fiu sotul unei sotii deosebite si tatal a trei baieti minunati.Zi de zi adaug noi realizari, depasesc noi provocari, evoluez cu fiecare situatie nou aparuta.

 Cu incredere nelimitata in toate persoanele care ma inconjoara, cu iubire neconditionata pentru cei cu care interactionez zi de zi, am reusit sa extrag esenta minunata a vietii : TOTI putem fi GENII, TOTI putem fi ADULTI indiferent de varsta. Sunt convins ca in sesiunea de coaching aceasta viziune extraordinara a vietii va fi inteleasa si atinsa si de tine. Sesiunea de coaching este de 1 ora, poate avea loc atat fata in fata cat si online utilizand aplicatia SKYPE.

Cele mai importante lucruri cu care TU trebuie sa vii la mine sunt obiectivul si angajamentul fata de tine ca TU vei fi concentrat si activ in ceea ce Tu iti vei propune sa faci pentru a atinge scopul/tinta Ta. Cu siguranta ai observat ca am folosit persoana ta in exprimarea de mai sus pentru ca eu am deja incredere in tine ca tu ai solutia situatiei tale si o vei descoperi alaturi de mine pe parcursul a catorva sesiuni.

Daca esti decis sa-ti schimbi si sa-ti imbunatatesti performantele la birou sau in cadrul afacerii tale, daca vrei sa demarezi un nou proiect sau daca vrei sa-ti dezvolti relatia de cuplu, relatia cu copii sau cu prietenii.

 

Vă aștept în cabinetul meu dacă:

  • Coaching - Sesiune coaching

 

 

 

 

Programează-te


TRIMITE

SAU
contacteaza-ne tu!

Aboneaza-te pentru a primi pe email sfaturi personalizate de la specialistii nostri.
Ma Abonez