Certificări și specializări:

  • Logoped atestat COPSI

Despre mine:

Am o experienţă de peste 15 ani în lucrul cu copiii şi vă aştept în cabinetul meu, în cazul în care copilul dumneavoastră se confruntă cu dificultăţi de comunicare şi tulburări de limbaj, ca:
Dislalie simplă sau polimorfa
Tulburări ale limbajului scris - citit
Tulburări de ritm şi fluentă a vorbirii
Evaluarea dezvoltării psihosomatice şi a achiziţiilor cognitive, necesare intrării copiilor în şcolaritate.
 

Ce e logopedia?

Limbajul este instrumentul prin care se realizează relaţia şi procesul de comunicare. Ca instrument de realizare a comunicării, limbajul este un mediator şi un liant al diferitelor funcţii şi procese psihice conştiente şi subconştiente cu ajutorul căruia ne exprimăm gândurile, sentimentele, dorinţele, intenţiile, experienţele trăite, primim şi oferim informaţii. Din dinamica acestor schimburi, prin învăţare, omul se construieşte pe sine ca personalitate.

Tulburările de limbaj produc efecte negative asupra personalităţii şi comportamentului, ele fiind trăite dramatic şi tensional pe fondul frustrării şi anxietăţii. La copil, tulburările de limbaj pot afecta chiar însuşirea cunoştinţelor şcolare, ceea ce îl poate face să devină timid şi izolat, să evite participarea la joc sau la alte activităţi atât de necesare construirii şi dezvoltării unei personalităţi armonioase.

 


Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda un terapeut specializat pe nevoile tale!