Certificări și specializări:

  • Psihoterapeut atestat în apărare, ordine și siguranță națională
  • Psihoterapeut atestat in psihoterapie integrativă
  • Specializat in consiliere: copii / adolecenți / adulți / cuplu / familie / hipnoză / fobii

Vă aștept în cabinetul meu dacă:

Va confruntaţi cu tulburări obsesiv compulsive; depresie; fobii (mijloace de transport, insecte, spaţii închise sau deschise); tulburări de personalitate; schizofrenie; maniaco-depresivi; bulimie; anorexie; disfuncţii sexuale (orientări sexuale); deviaţii sexuale.

 

 

Ce este psihoterapia?

Fiecare individ alege la un moment dat să-și găsească echilibru în ceva; unii aleg calea credinței, alții practică diferite meditații și mulți dintre noi alegem să ne împărtășim problemele prietenilor. Nimeni nu este de condamnat. Dar... în momentul în care ne învârtim într-un cerc și ajungem de fiecare dată tot în punctul de unde am plecat, înseamnă că metodele pe care le-am abordat n-au dat rezultatele cele mai bune și de aceea istoria se repetă. Cea mai bună decizie este să apelați la un specialist... și aici intervenim noi, psihologii care, pe lângă experiența de viață se alătură și mulți ani de studiu și lucru personal. Noi vă putem îndruma pașii mai întâi spre interiorul vostru acolo unde veți descoperi că în fiecare dintre voi, indiferent de vârstă, există un copil, care în momentele grele intră în panică, se face mic, din ce în ce mai mic și reacționează din impulsul imaturității, sau împins inconștient de educația primită și principiile pe care și le-a conturat în primii ani de viață.

Nu este o ruşine să recunoaştem că sunt momente în care problemele ne depăşesc, nu este o ruşine să cerem ajutor, dar este dureros când ne încăpăţânam, deşi avem posibilităţi intelectuale şi financiare, dar de teamă de a nu fi etichetaţi de cei din jur alegem să ne închidem în noi, să dezvoltăm diferite afecţiuni. Iar în final ajungem la medic şi de multe ori ni se spune că totul a pornit pe fond psihic, de la frici, gânduri negative, stres permanent... etc.. Este nevoie de o doză mai mare de curaj să vă confruntaţi cu realitatea, uneori destul de dură, dar este calea sigură spre rezolvare.

De cele mai multe ori alegem să ferecăm cu lacăte groase întâmplări neplăcute cu care ne-am confruntat de-a lungul timpului, pe care le depozităm într-un colţişor al creierului nostru şi refuzăm să le mai accesăm. Dar efectul produs de ele ne urmăreşte mereu şi de aici se naşte întrebarea: De ce repet mereu aceeaşi greşeală? Vă invit să explorăm împreună acea lume magică a inconştientului, să scoatem la suprafaţă gânduri, frustrări, traume, ce vă urmăresc şi să încercăm să ajungem la un echilibru care să vă facă să priviţi viaţa şi oamenii cu care intraţi în contact mult mai pozitiv.

 


Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda un terapeut specializat pe nevoile tale!