Certificări și specializări:

  • Psihoterapeut atestat în apărare, ordine și siguranță națională
  • Psihoterapeut atestat in psihoterapie integrativă
  • Specializat in consiliere: copii / adolecenți / adulți / cuplu / familie / hipnoză / fobii

Vă aștept în cabinetul meu dacă:

Va confruntaţi cu tulburări obsesiv compulsive; depresie; fobii (mijloace de transport, insecte, spaţii închise sau deschise); tulburări de personalitate; schizofrenie; maniaco-depresivi; bulimie; anorexie; disfuncţii sexuale (orientări sexuale); deviaţii sexuale.

 

 

Ce este psihoterapia?

Fiecare individ alege la un moment dat sa-si gaseasca echilibru in ceva; unii aleg calea credintei, altii practica diferite meditatii si multi dintre noi alegem sa ne impartasim problemele prietenilor. Nimeni nu este de condamnat. Dar... in momentul in care ne invartim intr-un cerc si ajungem de fiecare data tot in punctul de unde am plecat, inseamna ca metodele pe care le-am abordat n-au dat rezultatele cele mai bune si de aceea istoria se repeta., Cea mai bună decizie este să apelaţi la un specialist... şi aici intervenim noi, psihologii care, pe lângă experienţa de viaţă se alătură şi mulţi ani de studiu şi lucru personal. Noi vă putem îndruma paşii mai întâi spre interiorul vostru acolo unde veţi descoperi că fiecare dintre voi, indiferent de vârsta exista un copil, care în momentele grele intra în panică, se face mic, din ce în ce mai mic şi reacţionează din impulsul imaturităţii, sau împins inconştient de educaţia primită şi principiile pe care şi le-a conturat în primii ani de viaţă.

Nu este o ruşine să recunoaştem că sunt momente în care problemele ne depăşesc, nu este o ruşine să cerem ajutor, dar este dureros când ne încăpăţânam, deşi avem posibilităţi intelectuale şi financiare, dar de teamă de a nu fi etichetaţi de cei din jur alegem să ne închidem în noi, să dezvoltăm diferite afecţiuni. Iar în final ajungem la medic şi de multe ori ni se spune că totul a pornit pe fond psihic, de la frici, gânduri negative, stres permanent... etc.. Este nevoie de o doză mai mare de curaj să vă confruntaţi cu realitatea, uneori destul de dură, dar este calea sigură spre rezolvare.

De cele mai multe ori alegem să ferecăm cu lacăte groase întâmplări neplăcute cu care ne-am confruntat de-a lungul timpului, pe care le depozităm într-un colţişor al creierului nostru şi refuzăm să le mai accesăm, Dar efectul produs de ele ne urmăreşte mereu şi de aici se naşte întrebarea: De ce repet mereu aceeaşi greşeală? Vă invit să explorăm împreună acea lume magică a inconştientului, să scoatem la suprafaţă gânduri, frustrări, traume, ce vă urmăresc şi să încercăm să ajungem la un echilibru care să vă facă să priviţi viaţa şi oamenii cu care intraţi în contact mult mai pozitiv.

 

 

Programează-te