Te asteptam in Vizita
George Georgescu 46, Bucuresti
Program
L-V: 9-22 & S: 9-15

Certificări și specializări:

Vă aștept în cabinetul meu dacă te confrunți cu:

  • atacuri de panică;
  • anxietate;
  • depresie;
  • imagine de sine dăunătoare;
  • abandon;
  • pierderi;
  • doliu;
  • mecanisme obsesiv-compulsive;
  • disfuncţii sexuale;
  • insomnie;

Sau dacă îţi doreşti dezvoltare personală; cunoaştere de sine; evaluare psihologică.

 

 

Despre mine:

Nevoia de sens m-a “împins” să aleg psihologia ca profesie, nevoia de a-mi înţelege trecutul tensionat, de a restructura şi de a elabora trauma de abandon pe care am resimţit-o în copilăria timpurie. Din acest motiv, când mă aflu în procesul terapeutic caut mai întâi în mine ceea ce ar putea simţi celălalt, accesez emoţii experimentate personal în trecut: emoţii de disperare, de singurătate absolută, de neputinţă, furie, separare dar şi emoţii ale supravieţuirii, ale devenirii, împlinirii sau triumfului real...

Alegerea majoră care mi-a influenţat decisiv cariera profesională dar şi pe cea personală, a fost aceea de a mă specializa într-un tip de evaluarea psihologică aparte, denumită screening psihologic şi care cuprinde teste psihologice orientate spre aspectele inconştiente, necunoscute, uitate sau ascunse ale personalităţii noastre.

 

 

Ce este psihoterapia?

Alegerile în viaţa ne crează destinul... o frază care m-a înfiorat şi care s-a transformat în dictonul existenţei mele personale şi profesionale. După 12 ani de experienţa am înţeles că aici, în alegeri, se afla esenţa fiecărei persoane, dacă urmăreşti alegerile pe care cineva le face în dragoste, în prietenie, în profesie, chiar şi în boală sau în modalitatea de a muri, atunci ajungi să-l înţelegi cu adevărat, dincolo de cuvinte sau gesturi aparenţe.

Ceea ce alegem ajunge să ne definească şi stabileşte traiectoria noastră în viaţă. Bineînţeles că în spatele fiecărei alegeri se afla o nevoie care se cere satisfăcută, a cărei forţă ne “împinge” spre acţiune, spre împlinire.

Am considerat că, înainte de a începe o terapie, este extrem de important ca fiecare persoană să afle cât mai multe informaţii despre sine, “să ştie cum stă” cum se zice, care sunt vulnerabilităţile, dificultăţile şi zonele sale tensionate.
Aceste teste releva o multitudine de aspecte importante ale personalităţii, conţinuturi care altfel ar fi rămas în inconştient, determinând de acolo tensiuni, anxietăţi şi nefericire...

Toate aceste informaţii evidenţiate de screening-ul psihologic reprezintă în definitiv un prim pas semnificativ spre dezvoltare personală, spre cunoaştere de sine.

 

 

Programează-te

TRIMITE

SAU
contacteaza-ne tu!

Aboneaza-te pentru a primi pe email sfaturi personalizate de la specialistii nostri.
Ma Abonez