Te asteptam in Vizita
George Georgescu 46, Bucuresti
Program
L-V: 9-22 & S: 9-15

Specializări

Alegerile in viata ne creaza destinul….o fraza care m-a infiorat si care s-a transformat in dictonul existentei mele personale si profesionale. Dupa 12 ani de experienta am inteles ca aici, in alegeri, se afla esenta fiecarei persoane, daca urmaresti alegerile pe care cineva le face in dragoste, in prietenie, in profesie, chiar si in boala sau in modalitatea de a muri, atunci ajungi sa-l intelegi cu adevarat, dincolo de cuvinte sau gesturi aparente.

Ceea ce alegem ajunge sa ne defineasca si stabileste traiectoria noastra in viata. Bineinteles ca in spatele fiecarei alegeri se afla o nevoie care se cere satisfacuta, a carei forta ne “impinge” spre actiune, spre implinire.

Nevoia de sens m-a “impins” sa aleg psihologia ca profesie, nevoia de a-mi intelege trecutul tensionat, de a restructura si de a elabora trauma de abandon pe care am resimtit-o in copilaria timpurie. Din acest motiv, cand ma aflu in procesul terapeutic caut mai intai in mine ceea ce ar putea simti celalalt, accesez emotii experimentate personal in trecut: emotii de disperare, de singuratate absoluta, de neputinta, furie, separare dar si emotii ale supravietuirii, ale devenirii, implinirii sau triumfului real…

Alegerea majora care mi-a influentat decisiv cariera profesionala dar si pe cea personala, a fost aceea de a ma specializa intr-un tip de evaluarea psihologica aparte, denumita screening psihologic si care cuprinde teste psihologice orientate spre aspectele inconstiente, necunoscute, uitate sau ascunse ale personalitatii noastre.

Am considerat ca, inainte de a incepe o terapie, este extrem de important ca fiecare persoana sa afle cat mai multe informatii despre sine, “sa stie cum sta” cum se zice, care sunt vulnerabilitatile, dificultatiile si zonele sale tensionate.

Aceste teste releva o multitudine de aspecte importante ale personalitatii, continuturi care altfel ar fi ramas in inconstient, determinand de acolo tensiuni, anxietati si nefericire…

Toate aceste informatii evidentiate de screening-ul psihologic reprezinta in definitiv un prim pas semnificativ spre dezvoltare personala, spre cunoastere de sine.

Vă aștept în cabinetul meu dacă:

  • daca te confrunti cu atac de panica; anxietate; depresie; imagine de sine; abandon; pierderi; doliu; mecanisme obsesiv-compulsive;disfunctii sexuale; insomnie;
  • daca iti doresti dezvoltare personala; cunoastere de sine; evaluare psihologica.

 

Programează-te


TRIMITE

SAU
contacteaza-ne tu!

Aboneaza-te pentru a primi pe email sfaturi personalizate de la specialistii nostri.
Ma Abonez