Vlad Ionescu

Psihoterapeut cognitiv comportamental

Programează-te acum

Colegiul Psihologilor din Romania Terapeuti Certificati

Descriere generală

Mă bucur că te gândești să apelezi la psihoterapie! Poate te confrunți cu o situație nouă și dificilă sau poate te regăsești într-o situație neplăcută în care ai fost și în trecut. Poate ai o poveste pe care îți dorești să o spui într-un cadru securizant și confidențial sau poate ai întrebări la care nu ai găsit răspuns încă, deși ai încercat atâta timp.

Sunt adeptul unei abordări psihoterapeutice centrată pe rezolvarea de probleme, pe identificarea, înțelegerea și modificarea situațiilor care ne pun în dificultate. Și când vrei să repari ceva, ai nevoie de uneltele potrivite pentru a termina sarcina cu succes. Sigur că poți folosi același ciocan cunoscut și îndrăgit pentru a scăpa de orice obstacol întâmpini, pentru a bate toate cuiele din jur, dar uneori poate altă unealtă ar fi mai potrivită. Aici te pot ajuta eu. Îți pot oferi unelte noi cu care să abordezi probleme vechi. Ne vom alia pentru a găsi cea mai bună metodă de a repara situații dificile. Fie că te confrunți cu probleme de relaționare cu cei din jurul tău, fie că lupta se duce în interiorul tău, în mod sigur o unealtă nouă îți va fi de folos.

Curaj! Acordă-ți șansa de a experimenta o ședință de terapie și descoperă tu însuți ce unelte noi îți pot oferi pentru trusa ta.

certificari
certificari

Certificări în

  1. Probleme de anxietate și atacuri de panică
  2. Depresie
  3. Probleme de cuplu
  4. Dificultăți de comunicare și rezolvare de probleme

Ce poți să discuți cu mine?

  • Stres
  • Dezvoltare personală
  • Tulburare de personalitate
  • Burnout
  • Gestionarea emoțiilor
  • Insomnie
Vlad Ionescu