Te asteptam in Vizita
George Georgescu 46, Bucuresti
Program
L-V: 9-22 & S: 9-15

Ghidul părintelui de 10

Dragă cititorule,

Dacă te afli aici, înseamnă că ești un părinte implicat care vrea să găsească cele mai bune tehnici pentru a-și ajuta copilul să treacă cu bine de anul în care susține un examen școlar.

Sunt Dorina Stamate și te voi îndruma pentru a descoperi pașii pe care trebuie să-i faci pentru a deveni stâlpul de sprijin de care copilul tău are nevoie în acest an dificil.

Ce este Ghidul părintelui de 10?

Ghidul părintelui de 10 este un suport pentru părinții care nu au găsit încă o cale sigură spre emoțiile pe care copilul le simte în anii în care este supus presiunii examenulelor școlare. El trece prin mai multe etape, se confruntă cu situații diferite, iar un părinte dedicat trebuie să știe cum îl poate ajuta pentru ca acești ani să pară mai ușori și mai controlabili.

Ghidul părintelui de 10 este un îndrumar structurat în 3 module: 

  1. Cum depistez problemele emoționale ale copilului meu?
  2. Cum să-mi ajut copilul să scape de anxietate în anul examenului?
  3. Meditații la emoții: rolul consilierii.

Lasă-ne adresa ta și vei primi automat pe email Ghidul părintelui de 10 .

Ce este consilierea?

Consilierea psihologică a copilului tău în anul examenului este la fel de importantă ca meditațiile pe care el le face la diverse materii. Este important pentru copilul tău să se simtă pregătit să-și poată gestiona emoțiile pe care le-ar putea avea în momentul în care susține examenul. Prin consiliere, el va depista cum să-și recunoască emoțiile, să le controleze, va afla diverse tehnici de la alți adolescenți care au trecut prin asta și cel mai important lucru este că va ști cum să învețe pentru probele de la examen.

Cine este Dorina Stamate?

Dorina Stamate este psihoterapeutul elevilor eminenți. În cei peste 10 ani de activitate, sute de copii i-au trecut pragul cabinetului și au reușit să-și învingă emoțiile în orice situație cu care s-au confruntat, fie că este vorba de examene școlare sau competiții sportive. În toată această perioadă, Dorina Stamate a observat că principala teamă a copiilor este legată de examenele școlare, atunci când există un cumul de emoții și de trăiri.

Nu lăsa timpul să treacă în defavoarea ta și a copilului tău. Promogramează-ți acum copilul la consiliere!

Cu drag,

Dorina Stamate,

Psihoterapeut specializat în problemele adolescentului

 

Dacă îți place ghidul nostru dar simți în continuare nevoia de îndrumare a unui psihoterapeut specializat în relația cu adolescenții, te putem ajuta. Descoperă pachetele de terapie pentru adolescenți !

Cine a mai scris despre proiect

TRIMITE

SAU
contacteaza-ne tu!

Aboneaza-te pentru a primi pe email sfaturi personalizate de la specialistii nostri.
Ma Abonez