Sesiuni gratuite de psihoterapie individuale

pentru membrii echipei IT SMART SYSTEMS

Terapie de calitate, ușor de accesat. Fii parte din cei peste 40.000 clienți pe care Clinica Oana Nicolau i-a ajutat să redescopere fericirea.

Proiect sustinut de IT SMART SYSTEMS in parteneriat cu Clinica Oana Nicolau 

 

Nu poti onora programarea stabilita anterior pentru ca a aparut ceva neprevazut?
Nu e nicio problema, doar ca ne-ar ajuta sa ne anunti cu 24 h inainte!

 

Sesiuni gratuite de psihoterapie individuale

Terapie de calitate, ușor de accesat. Fii parte din cei peste 40.000 clienți pe care Clinica Oana Nicolau i-a ajutat să redescopere fericirea.

1

Evaluarea nevoilor si stabilirea obiectivelor

Vei avea o discuție cu terapeutul ales pentru a va cunoaste si pentru a descoperi împreună care este nevoia ta in așa fel incat sa stabiliti drumul cel mai scurt pentru a găsi o soluție eficienta și ușor de implementat.

2

Implementarea strategiei stabilite împreuna cu terapeutul

Terapeutul va fi langa tine pe tot parcursul procesului si te va ajuta sa intelegi care sunt cauzele din spatele nevoilor descoperite la pasul 1. Acesta te va ghida in testarea solutiilor gasite si iti va oferi suportul de care ai nevoie pentru a ajunge la obiectivele stabilite impreuna.

3

Rezultate

Pe parcursul acestui proces vei incepe deja sa simti rezultatele, acestea reflectandu-se in starea ta generala de bine. De asemenea, vei dobandi skill-urile necesare pentru a aplica noile mecanisme invatate de cat ori vei avea nevoie pe viitor.

Cum funcționează terapia?

Răspunsuri la cele mai întâlnite întrebări pe care le-au adresat clienții noștri.

Află nivelul tău de stres

Echipă

Descoperă echipa Clinicii Oana Nicolau, cu peste 60 de terapeuți certificați.

Diana Miron

Psihoterapeut

Experiența cunoașterii de sine este fascinantă, poate dureroasă uneori, dar folositoare și obligatoriu...

Citeste mai mult

Ingrid Mihai

Psihoterapeut

Consider că “trecutul e doar un prolog” și împreună ne vom concentra mai mult pe prezent și viitor, unde îți dorești să ajungi, și mai puțin de unde ai pornit....

Citeste mai mult

Alina Stroescu

Psihoterapeut

Psihoterapia si psihologia, in general, reprezinta pentru mine o imbinare subtila a stiintei cu arta, a constientului cu inconstientul.............

Citeste mai mult

Gabriel Pîrcălabu

Psihoterapeut

Activitatea mea profesională a început cu destul de mult timp în urmă și mi-a oferit satisfacții nenumărate. Am lucrat mult cu diferite persoane....

Citeste mai mult

Răzvan Peristeri

Psihoterapeut

Cred ca in primul rand placerea de a lucra cu oamenii si dorinta permanenta de implicare in ajutorarea...

Citește mai mult

Georgeta Savu

Psihoterapeut

Am o convingere care a fost exprimata foarte frumos de Osho - "Omul devine cu adevarat om atunci.....

Citeste mai mult

Dana Peristeri

Psihoterapeut

De obicei, in functie de conjunctura in care ne aflam, gasim raspunsul automat. Nu ne pune probleme...

Citeste mai mult

Madeleine Negoiță

Psihoterapeut

Psihologia a fost întâi pasiune și nevoie pentru viața personală și a devenit în timp profesia pe care o practic cu pasiune.

Citeste mai mult

Silvia Goliță

Psihoterapeut

Cei mai mulți oameni vin pentru prima dată la terapie când simt că aproape nu mai pot. Când nu mai pot...

Citeste mai mult

Mesaj către echipă

Anul acesta este putin altfel si ne-a demonstrat fiecaruia dintre noi ca mai avem pe ici pe colo niste limite pe care nu le cunosteam la noi. Poate nu toti ne-am adaptat la el la fel de smooth si inca mai sunt niste rough edges care ne dau bataie de cap. Poate la unii e mai prezenta oboseala, poate altora le vine mai greu sa se deconecteze sau sa se bucure, e mai putina energie si vibe bun, oricum ar fi u totii am observat diferite lucruri la noi cu care nu eram obisnuiti si pe cat de mult ne dorim sa le schimbam, pare ca unele tot vin dupa noi.
Poti sa vorbesti deschis despre ele si despre neplacerile din perioada aceasta cu unul dintre terapeutii clinicii. Nu trebuie sa fie ceva mare, critic si greu, ci e chiar mai bine sa plecam de la ganduri, chiar si putin conturate in minte, dar care persista si ne dau o neliniste. O discutie ajuta intotdeauna, ea este doar intre tine si terapeut, doar sa te linisteasca, clarifice cat sa fii back where you want to be. Daca tot este un an altfel, haideti si noi sa facem lucrurile putin altfel, poate ne dau cu plus la final 😊

Diana Dima, HR Business Partner

Testimoniale

Terapia la clinica Oana Nicolau m-a ajutat sa-mi recunosc si sa-mi inteleg emotiile, sa le exprim si sa identific originea lor. Nu a fost ușor. Cel mai greu a fost primul pas, de a trece peste prejudecățiile tuturor și să înțeleg că nu sunt nebună dacă merg la psiholog, e ceva normal, e ca și cum te duci anual la doctorul de familie să-ți faci analizele. Acum, că îmi înțeleg emoțiile și știu cum să le gestionez, viața mea s-a schimbat complet.

Andreea

41 de ani

Aparent sunt un om calm, vesel, comunicativ si foarte sociabil. Dar in realitate in anumite situatii ma blochez, ma tensionez pana la nivelul la care cei din jur percep tensiunea, nu exprim ce simt si in interiorul meu ma izolez de toti si de toate. Faptul ca am putut, incet, incet, sa devin mai constient de toate acestea, sa pot sa discut despre ele si sa le recunosc, iar apoi sa fac si pasi concreti si cu ajutor pentru ameliorarea problemelor reprezinta castigul din terapie.

Radu

48 de ani

Ești pregătit să te cunoști mai bine?

Consilierii noștri te vor ajuta în a-ți găsi terapeutul potrivit nevoilor tale în maxim 24 ore.