Psihoterapie pentru angajații tăi, atunci când au nevoie

Serviciile de calitate ar trebui sa fie ușor de accesat. Fii parte din rețeaua de sănătate mentală cu acces la peste 60 de terapeuți certificați.

Clienți


3 pași simpli

Cum funcționează?

Descoperirea nevoilor

Impreuna cu un consultant al Clinicii Oana Nicolau veti descoperi care este stare actuala a culturii emotionale din compania ta, bazat pe instrumente acreditate si studii despre sanatatea emotionala in randul angajatilor.

Construirea soluției

Sanatatea emotionala fiind un domeniu complex, am observat faptul ca fiecare companie are nevoie de o solutie personalizata, astfel, in acest pas vom construi impreuna solutia potrivita pentru nevoile si contextul companiei tale.

Alături de tine

Dupa conturarea solutiei va incepe partea de implementare, in care un consultant al Clinicii Oana Nicolau, va fi alaturi de tine si te vor ajuta sa maximizeze rezultatele oferind optiuni de comunicare interna si tracking a acestor servicii, optiuni care de-a lungul parteneriatelor avute au funtionat si au adus un impact vizibil in cadrul mediului de lucru.

Descoperă clinica oana nicolau

Testează serviciile noastre

Află mai multe despre serviciile noastre, testând una dintre opțiunile de mai jos. Abia așteptăm să vă cunoaștem!

Sesiune de terapie online

Programează-te pentru a participa într-o sesiune de terapie online cu unul din terapeuții noștri. Testează live experiența angajaților tăi.

Webinarii in compania ta

Programează o discuție de 30 min cu unul dintre consultanții noștri pentru a descoperi metodologia pe care o folosim.

O săptămână de text therapy

Scrie si raspunde mesajelor chiar din camera ta 24/7- nu trebuie sa astepti pentru a spune tot ce ai pe suflet. Terapeutul tau iti va vedea mesajele si iti va raspunde pe parcursul zilei.

Studiu productivitate

Cum poate ajuta psihoterapia,
în cifre

Un studiu pe 24,300 de angajați a arătat că absenteismul a scăzut cu până la 27%, engagementul la locul de muncă a crescut cu 8% iar satisfacția generală a crescut cu 22%.

Hai să discutăm despre compania ta

Câți angajați are organizația din care faci parte?

50
Număr de angajați
10
din angajații tăi
trec printr-o provocare ce ține de sănătatea mentală.
270
de zile
pierdute anual din cauza depresiei angajaților. Sănătatea mentală a echipei tale influențează organizația pe toate nivelele.
60,000
lei
pierduți anual din cauza productivității scăzute a angajaților, bazându-ne pe un salariu de 60,000 lei anual.

studiu de caz

Rezultate în alte parteneriate

Echipă

Descoperă echipa Clinicii Oana Nicolau, cu peste 60 de terapeuți certificați.

Diana Miron

Psihoterapeut

Experiența cunoașterii de sine este fascinantă, poate dureroasă uneori, dar folositoare și obligatoriu...

Citeste mai mult

Ingrid Mihai

Psihoterapeut

Consider că “trecutul e doar un prolog” și împreună ne vom concentra mai mult pe prezent și viitor, unde îți dorești să ajungi, și mai puțin de unde ai pornit....

Citeste mai mult

Alina Stroescu

Psihoterapeut

Psihoterapia si psihologia, in general, reprezinta pentru mine o imbinare subtila a stiintei cu arta, a constientului cu inconstientul.............

Citeste mai mult

Gabriel Pîrcălabu

Psihoterapeut

Activitatea mea profesională a început cu destul de mult timp în urmă și mi-a oferit satisfacții nenumărate. Am lucrat mult cu diferite persoane....

Citeste mai mult

Răzvan Peristeri

Psihoterapeut

Cred ca in primul rand placerea de a lucra cu oamenii si dorinta permanenta de implicare in ajutorarea...

Citește mai mult

Georgeta Savu

Psihoterapeut

Am o convingere care a fost exprimata foarte frumos de Osho - "Omul devine cu adevarat om atunci.....

Citeste mai mult

Dana Peristeri

Psihoterapeut

De obicei, in functie de conjunctura in care ne aflam, gasim raspunsul automat. Nu ne pune probleme...

Citeste mai mult

Madeleine Negoiță

Psihoterapeut

Psihologia a fost întâi pasiune și nevoie pentru viața personală și a devenit în timp profesia pe care o practic cu pasiune.

Citeste mai mult

Silvia Goliță

Psihoterapeut

Cei mai mulți oameni vin pentru prima dată la terapie când simt că aproape nu mai pot. Când nu mai pot...

Citeste mai mult

Studii de caz

CoVid-19 emotional support

Cu toții am resimțit într-un mod sau altul impactul pandemiei de CoVid-19 în ultimele luni și având în vedere incertitudinea cu privire la durata estimată până la soluționarea acesteia, acest impact a devenit din ce în ce mai puternic. Cel mai p....

Vezi case study >
Integrated emotional ecosystem

După cum menționăm în exemplul anterior, cultura emoțională a unei companii este un factor crucial în nivelul de productivitate a angajaților și în rezultatele pe care aceștia le pot aduce în cadrul echipelor din care fac parte. Însă, ne-am da....

Vezi case study >
Emotional culture for your company

Sunt multe perspective cand vine vorba de cultura unei companii. Aici se includ de obicei nivelul de competitivitate, de formalitate, ierarhiile, care sunt urmate îndeaproape de nivelul de interacțiuni în cadrul comunității și eficiența lucrului în ech....

Vezi case study >
Sexual harassment prevention

Harțuirea sexuala la locul de munca nu este doar un comportament imoral ci aduce un impact inclusiv în veniturile companiei. Acesta impacteaza sănătatea fizică și emoțională a angajaților și poate duce la scăderea ratei de retenție și crește abse....

Vezi case study >
Emotional support in times of crisis

Filosofia Clinici Oana Nicolau este de a fi alături de partenerii ei în orice situație care ține de cultura emoțională și a oferi cele mai potrivite servicii în funcție de contextul în care compania se află. Acest lucru presupune faptul că sunte....

Vezi case study >

Testimoniale

Unul din secretele succesului este ca oamenii din jurul tău să știe să comunice și să lucreze în echipă; colaborarea cu Clinica Oana Nicolau a venit la momentul potrivit: profesioniști, entuziaști, inventivi și mai ales deschiși la găsirea de soluții personalizate profilului activității noastre- stomatologia; Interviurile înainte de angajare, fișa psihologică, întâlnirile săptămânale cu echipele sau individuale, suportul în activitățile de team building sunt acum de neînlocuit. Recomand cu căldură serviciile acestei clinici.

Dr. Sorina Blaj

Fondator Crystal Dental Clinic si Coordonator Echipa Medicala

La Ubisoft, sanatatea fizica si emotionala a colegilor nostrii a fost dintotdeauna o prioritate si incercam sa gasim cele mai eficiente instrumente pentru a le oferi tot sprijinul necesar. Am descoperit in specialistii Clinicii Oanei Nicolau partenerii de incredere care sa le ofere colegilor resursele si sustinerea de care au nevoie pentru a-si imbunatati nivelul de bunastare emotionala. Doar prin intermediul unei abordari unitare asupra well-being-ului ne putem atinge potentialul pe plan personal dar si profesional.

Grigoriada Stroe

HR Director - Ubisoft

Echilibrul psiho-emotional este un pilon esențial în adoptarea unui stil de viață sănătos, iar experții de la Clinica Oana Nicolau s-au dovedit partenerii ideali în inițiativele noastre de educare și promovare a acestei componente. Suntem recunoscători pentru suportul oferit de psihoterapeuții Clinicii Oana Nicolau, atât în cadrul conferinței educative Sesiune Deschisă de Burnout destinat publicului larg, cât și pentru abordarea profesionistă și informațiile extrem de utile prezentate echipei Secomla workshop-ul de Wellbeing. Gestionarea stresului și menținerea unui work-life balance în contextul stilului de viață dinamic actual pot fi o provocare reală. În astfel de situații, îndrumarea unui psihoterapeut profesionist poate fi de un real ajutor pentru recâștigarea echilibrului, iar noi vă recomandăm cu încredere experții Clinicii Oanei Nicolau.

Lucia si Andrei Costea

Fondatori Secom

Liderii joaca un rol foarte important in productivitatea echipei lor. Acestia trebuie sa ii ajute sa combata stresul, fiind empatici si intelegatori, trebuie sa le ofere timp pentru relaxare si un program flexibil. Echipa noastra este principala prioritate si tocmai de aceea, am lansat un program de wellbeing, impreuna cu Reteaua de clinici Oana Nicolau, cu scopul de a reduce rata de burnout in randul angajatilor si de a le oferi toate instrumentele de care au nevoie pentru a avea grija de sanatatea lor emotionala. Fie ca este vorba de sesiuni de psihoterapie, coaching sau de webinarii practice, aceasta initiativa aduce rezultate pozitive in randul echipei, inclusiv cresterea ratei de productivitate.

Ioan Cocan

Co-fondator Tremend

Discută acum cu un consultant

Programează o discuție de 30 de minute cu un membru al echipei Clinicii Oana Nicolau și află care este planul potrivit pentru compania ta.