Psihoterapie pentru angajații tăi, atunci când au nevoie

Serviciile de calitate ar trebui sa fie ușor de accesat. Fii parte din rețeaua de sănătate mentală cu acces la peste 60 de terapeuți certificați.

Partenerii care au încredere în noi

3 pași simpli

Cum funcționează?

Descoperirea nevoilor

Împreună cu un consultant al Clinicii Oana Nicolau veți descoperi care este starea actuală a culturii emoționale din compania dumneavoastră, bazat pe instrumente acreditate și studii despre sănătatea emoțională în rândul angajaților.

Construirea soluției

Am observat că fiecare companie are nevoie de o un plan personalizat, astfel, în acest pas vom construi împreună soluția potrivită pentru nevoile și contextul companiei tale.

Alături de tine

Un consultant al Clinicii Oana Nicolau va fi alaturi de dumneavoastră și vă va ajuta să maximizați rezultatele, oferind opțiuni de comunicare internă și tracking a acestor servicii, optiuni care de-a lungul parteneriatelor cu alți clienți au adus un impact vizibil in cadrul mediului de lucru.

Află care este ROI-ul obținut atunci când investești în sănătatea emoțională a angajaților tăi?

  Introdu număr angajați ai companiei tale

  Minimum 50

  Suma propusă de tine RON / Angajat / Lună

  Minimum 5

  Maximum 20

  Nume Prenume

  Email

  Telefon

  Companie

  Pentru a afla pachetul de care pot beneficia angajatii tăi și ROI bazat pe creșterea productivității

  Studii de caz

  Webinar Psihobrunch

  Află într-o discuție de 25 de minute, între Anca Becherescu, HR Coordinator la Tremend Software Consulting și Alexandru-Daniel Dumitru, Sales Director la Clinică Oana Nicolau, cum compania Tremend a trecut cu succes peste dificultățile și confruntările din ultima perioadă.

  Studiu de caz: Tremend

  Tremend oferă angajaților acces la programe moderne axate pe sănătate emoțională și creștere a productivității împreuna cu Rețeaua de clinici Oana Nicolau.

  TESTIMONIALE

  Liderii au încredere în noi

  Liderii joaca un rol foarte important in productivitatea echipei lor. Acestia trebuie sa ii ajute sa combata stresul, fiind empatici si intelegatori, trebuie sa le ofere timp pentru relaxare si un program flexibil. Echipa noastra este principala prioritate si tocmai de aceea, am lansat un program de wellbeing, impreuna cu Reteaua de clinici Oana Nicolau, cu scopul de a reduce rata de burnout in randul angajatilor si de a le oferi toate instrumentele de care au nevoie pentru a avea grija de sanatatea lor emotionala. Fie ca este vorba de sesiuni de psihoterapie, coaching sau de webinarii practice, aceasta initiativa aduce rezultate pozitive in randul echipei, inclusiv cresterea ratei de productivitate.

  Ioan Cocan

  Co-fondator Tremend

  Unul din secretele succesului este ca oamenii din jurul tău să știe să comunice și să lucreze în echipă; colaborarea cu Clinica Oana Nicolau a venit la momentul potrivit: profesioniști, entuziaști, inventivi și mai ales deschiși la găsirea de soluții personalizate profilului activității noastre- stomatologia; Interviurile înainte de angajare, fișa psihologică, întâlnirile săptămânale cu echipele sau individuale, suportul în activitățile de team building sunt acum de neînlocuit. Recomand cu căldură serviciile acestei clinici.

  Dr. Sorina Blaj

  Fondator Crystal Dental Clinic si Coordonator Echipa Medicala

  La Ubisoft, sanatatea fizica si emotionala a colegilor nostrii a fost dintotdeauna o prioritate si incercam sa gasim cele mai eficiente instrumente pentru a le oferi tot sprijinul necesar. Am descoperit in specialistii Clinicii Oanei Nicolau partenerii de incredere care sa le ofere colegilor resursele si sustinerea de care au nevoie pentru a-si imbunatati nivelul de bunastare emotionala. Doar prin intermediul unei abordari unitare asupra well-being-ului ne putem atinge potentialul pe plan personal dar si profesional.

  Grigoriada Stroe

  HR Director - Ubisoft

  Echilibrul psiho-emotional este un pilon esențial în adoptarea unui stil de viață sănătos, iar experții de la Clinica Oana Nicolau s-au dovedit partenerii ideali în inițiativele noastre de educare și promovare a acestei componente. Suntem recunoscători pentru suportul oferit de psihoterapeuții Clinicii Oana Nicolau, atât în cadrul conferinței educative Sesiune Deschisă de Burnout destinat publicului larg, cât și pentru abordarea profesionistă și informațiile extrem de utile prezentate echipei Secomla workshop-ul de Wellbeing. Gestionarea stresului și menținerea unui work-life balance în contextul stilului de viață dinamic actual pot fi o provocare reală. În astfel de situații, îndrumarea unui psihoterapeut profesionist poate fi de un real ajutor pentru recâștigarea echilibrului, iar noi vă recomandăm cu încredere experții Clinicii Oanei Nicolau.

  Lucia si Andrei Costea

  Fondatori Secom

  Discută acum cu un consultant

  Programează o discuție de 30 de minute cu un membru al echipei Clinicii Oana Nicolau și află care este planul potrivit pentru compania ta.