Psihoterapie pentru angajații tăi, atunci când au nevoie

Serviciile de calitate ar trebui sa fie ușor de accesat. Fii parte din rețeaua de sănătate mentală cu acces la peste 60 de terapeuți certificați.

Clienți


3 pași simpli

Cum funcționează?

Descoperirea nevoilor

Impreuna cu un consultant al Clinicii Oana Nicolau veti descoperi care este stare actuala a culturii emotionale din compania ta, bazat pe instrumente acreditate si studii despre sanatatea emotionala in randul angajatilor.

Construirea soluției

Sanatatea emotionala fiind un domeniu complex, am observat faptul ca fiecare companie are nevoie de o solutie personalizata, astfel, in acest pas vom construi impreuna solutia potrivita pentru nevoile si contextul companiei tale.

Alături de tine

Dupa conturarea solutiei va incepe partea de implementare, in care un consultant al Clinicii Oana Nicolau, va fi alaturi de tine si te vor ajuta sa maximizeze rezultatele oferind optiuni de comunicare interna si tracking a acestor servicii, optiuni care de-a lungul parteneriatelor avute au funtionat si au adus un impact vizibil in cadrul mediului de lucru.

Descoperă clinica oana nicolau

Testează serviciile noastre

Află mai multe despre serviciile noastre, testând una dintre opțiunile de mai jos. Abia așteptăm să vă cunoaștem!

Sesiune de terapie online

Programează-te pentru a participa într-o sesiune de terapie online cu unul din terapeuții noștri. Testează live experiența angajaților tăi.

Webinarii in compania ta

Programează o discuție de 30 min cu unul dintre consultanții noștri pentru a descoperi metodologia pe care o folosim.

O săptămână de text therapy

Scrie si raspunde mesajelor chiar din camera ta 24/7- nu trebuie sa astepti pentru a spune tot ce ai pe suflet. Terapeutul tau iti va vedea mesajele si iti va raspunde pe parcursul zilei.

Studiu productivitate

Cum poate ajuta psihoterapia,
în cifre

Un studiu pe 24,300 de angajați a arătat că absenteismul a scăzut cu până la 27%, engagementul la locul de muncă a crescut cu 8% iar satisfacția generală a crescut cu 22%.

Hai să discutăm despre compania ta

Câți angajați are organizația din care faci parte?

50
Număr de angajați
10
din angajații tăi
trec printr-o provocare ce ține de sănătatea mentală.
270
de zile
pierdute anual din cauza depresiei angajaților. Sănătatea mentală a echipei tale influențează organizația pe toate nivelele.
60,000
lei
pierduți anual din cauza productivității scăzute a angajaților, bazându-ne pe un salariu de 60,000 lei anual.

studiu de caz

Rezultate în alte parteneriate

Echipă

Descoperă echipa Clinicii Oana Nicolau, cu peste 60 de terapeuți certificați.

Diana Miron

Psihoterapeut

Experiența cunoașterii de sine este fascinantă, poate dureroasă uneori, dar folositoare și obligatoriu...

Citeste mai mult

Ingrid Mihai

Psihoterapeut

Consider că “trecutul e doar un prolog” și împreună ne vom concentra mai mult pe prezent și viitor, unde îți dorești să ajungi, și mai puțin de unde ai pornit....

Citeste mai mult

Alina Stroescu

Psihoterapeut

Psihoterapia si psihologia, in general, reprezinta pentru mine o imbinare subtila a stiintei cu arta, a constientului cu inconstientul.............

Citeste mai mult

Gabriel Pîrcălabu

Psihoterapeut

Activitatea mea profesională a început cu destul de mult timp în urmă și mi-a oferit satisfacții nenumărate. Am lucrat mult cu diferite persoane....

Citeste mai mult

Răzvan Peristeri

Psihoterapeut

Cred ca in primul rand placerea de a lucra cu oamenii si dorinta permanenta de implicare in ajutorarea...

Citește mai mult

Georgeta Savu

Psihoterapeut

Am o convingere care a fost exprimata foarte frumos de Osho - "Omul devine cu adevarat om atunci.....

Citeste mai mult

Dana Peristeri

Psihoterapeut

De obicei, in functie de conjunctura in care ne aflam, gasim raspunsul automat. Nu ne pune probleme...

Citeste mai mult

Madeleine Negoiță

Psihoterapeut

Psihologia a fost întâi pasiune și nevoie pentru viața personală și a devenit în timp profesia pe care o practic cu pasiune.

Citeste mai mult

Silvia Goliță

Psihoterapeut

Cei mai mulți oameni vin pentru prima dată la terapie când simt că aproape nu mai pot. Când nu mai pot...

Citeste mai mult

Studii de caz

CoVid-19 emotional support

Cu toții am resimțit într-un mod sau altul impactul pandemiei de CoVid-19 în ultimele luni și având în vedere incertitudinea cu privire la durata estimată până la soluționarea acesteia, acest impact a devenit din ce în ce mai puternic. Cel mai p....

Vezi case study >
Integrated emotional ecosystem

După cum menționăm în exemplul anterior, cultura emoțională a unei companii este un factor crucial în nivelul de productivitate a angajaților și în rezultatele pe care aceștia le pot aduce în cadrul echipelor din care fac parte. Însă, ne-am da....

Vezi case study >
Emotional culture for your company

Sunt multe perspective cand vine vorba de cultura unei companii. Aici se includ de obicei nivelul de competitivitate, de formalitate, ierarhiile, care sunt urmate îndeaproape de nivelul de interacțiuni în cadrul comunității și eficiența lucrului în ech....

Vezi case study >
Sexual harassment prevention

Harțuirea sexuala la locul de munca nu este doar un comportament imoral ci aduce un impact inclusiv în veniturile companiei. Acesta impacteaza sănătatea fizică și emoțională a angajaților și poate duce la scăderea ratei de retenție și crește abse....

Vezi case study >
Emotional support in times of crisis

Filosofia Clinici Oana Nicolau este de a fi alături de partenerii ei în orice situație care ține de cultura emoțională și a oferi cele mai potrivite servicii în funcție de contextul în care compania se află. Acest lucru presupune faptul că sunte....

Vezi case study >

Testimoniale

Terapia la clinica Oana Nicolau m-a ajutat sa-mi recunosc si sa-mi inteleg emotiile, sa le exprim si sa identific originea lor. Nu a fost ușor. Cel mai greu a fost primul pas, de a trece peste prejudecățiile tuturor și să înțeleg că nu sunt nebună dacă merg la psiholog, e ceva normal, e ca și cum te duci anual la doctorul de familie să-ți faci analizele. Acum, că îmi înțeleg emoțiile și știu cum să le gestionez, viața mea s-a schimbat complet.

Andreea

41 de ani

Aparent sunt un om calm, vesel, comunicativ si foarte sociabil. Dar in realitate in anumite situatii ma blochez, ma tensionez pana la nivelul la care cei din jur percep tensiunea, nu exprim ce simt si in interiorul meu ma izolez de toti si de toate. Faptul ca am putut, incet, incet, sa devin mai constient de toate acestea, sa pot sa discut despre ele si sa le recunosc, iar apoi sa fac si pasi concreti si cu ajutor pentru ameliorarea problemelor reprezinta castigul din terapie.

Radu

48 de ani

Discută acum cu un consultant

Programează o discuție de 30 de minute cu un membru al echipei Clinicii Oana Nicolau și află care este planul potrivit pentru compania ta.