12
SUMĂ DE INVESTIT
20
Terapii / AN
vor fi alocate angajatilor pentru a crește sănătatea lor emoțională
179%
EFICIENTA SUMEI INVESTITA
în sănătatea emoțională a angajaților tăi ( ROI lunar)
12
VALOAREA MINIMA RECOMANDATA
de investit conform numărului de angajați

Beneficii incluse

  1. O platforma de programare in timp real, accesibila 24/7. Angajații pot intra, se programează (au aproximativ 70 terapeuti la dispoziție care acoperă toate dimensiunile sanatatii emoționale, și in maxim 4 ore de la programare pot avea și ședința cu specialistul. Programarea se poate efectua doar cu emailul companiei
  2. Un account manager dedicat care va fi alaturi pe întreg procesul de implementare, cât și pe parcursul colaborării
  3. Sprijin in zona de comunicare internă: Vom pune la dispoziție materiale de comunicare și articole de specialitate care pot fi trimise către angajați
  4. Raportari lunare si trimestriale in care analizăm rata de accesare împreuna cu top simptom pentru care angajații au accesat serviciile. Aceste informații pot fi folosite in conturarea de viitoare inițiative in zona de HR, cât si pentru idei de webinarii care pot fi oferite ulterior angajatilor in funcție de nevoile acestora .
  5. Landing page personalizat
  6. Intervalul in care specialistii nostrii sunt disponibili este de Luni pana Duminica de la 09:00-21:00

Cum am calculat ROI?

In urma unui studiu intern efectuat in luna noiembrie 2020, a reiesit o crestere a productivității de 46% în urma accesării unui proces psihoterapeutic de către angajați.
Am pornit calculul de la cea mai mică rată de creștere descoperit în cadrul acestui studiu (10%) pe care am convertit-o în ore de lucru/lună.
Am presupus un salariu mediu de 2000 euro brut iar formula folosita este urmatoarea:

10% * 2000 euro = 200 euro (aduși în plus, lunar, de către fiecare angajat implicat intr-un proces terapeutic)
200 euro * nr angajați aflați în procesul terapeutic = X
Y = valoarea investita de catre companie in fiecare luna

ROI (%) = (X – Y) / Y * 100

FAQ

Cum am calculat valoarea minima recomandata?

Din experienta noastra din 2009, am observat ca un minim de 4 sedinte este necesar pentru a obtine primele rezultate in cadrul procesului psihoterapeutic.

In functie de numarul de angajati, gradul de accesare al serviciilor este variabil, intre 12%-20% la nivelul intregului an.

Putem seta de la inceput ca sedintele sa fie alocate lunar si atunci numarul nu se va depasi sau in cazul in care angajatii au nevoie de mai multe sedinte devine dinamic si la finalul anului se va regla diferenta.

Sedinte neconsumate in procent de 70% poti fi donate unei cauze sociale la alegere, pot fi rambursate sau pot fi raportate pentru urmatorul an. Diferenta de 30 % este alocata costurilor de implementare si gestionare proiect.

Durata unei ședințe este de 50 min

Numarul de angajati care va accesa serviciile, top motive pentru care au apelat, date demografice, fara a fi furnizate numele si prenumele celor care participa la sedintele de psihoterapie.

Pentru lansarea fiecarui proiect sunt alocate in avans resursele necesare implementarii ( landing page personalizat, formular de programare online personalizat, account manager alocat proiectului, srijin in zona de comunicare ), toate acestea fiind amortizate pe parcursul anului.

In functie de numarul de angajati, gradul de accesare al serviciilor este variabil, intre 12%-20% la nivelul intregului an. Un buget mai mare de 20 lei nu este necesar. In cazul unei particularitati, abonamentul poate fi transformat intr-unul dinamic, si la sfarsitul anului se va actualiza in raport cu numar de sedinte consumate.

Discută acum cu un consultant

Programează o discuție de 30 de minute cu un membru al echipei Clinicii Oana Nicolau și află care este planul potrivit pentru compania ta.