Sesiuni de psihoterapie individuala

pentru membrii echipei TELUS International

Terapie de calitate, usor de accesat, atat online, cat si in cadrul clinicilor. Fii parte din cei peste 40.000 de clienti pe care Clinica Oana Nicolau i-a ajutat sa isi regaseasca echilibrul emotional si sa construiasca o relatie armonioasa cu sine si cu cei din jur.

Program sustinut de TELUS International, in parteneriat cu reteaua de clinici Oana Nicolau

In cadrul parteneriatului TELUS International – Reteaua de clinici Oana Nicolau ai 10% la toate serviciile pe care clinica le pune la dispozitie. Aici poti regasi lista de servicii,  iar pentru a efectua o programare este suficient sa apelezi la numarul 0733.30.33.33 , mentionezi ca esti anagjat TELUS International si alegi serviciul dorit. Echipa noastra de consultanti te va ajuta sa alegi cel mai potrivit specialist in functie de nevoile tale

Sesiuni gratuite de psihoterapie individuale

Terapie de calitate, ușor de accesat. Fii parte din cei peste 40.000 clienți pe care Clinica Oana Nicolau i-a ajutat să redescopere fericirea.

1

Evaluarea nevoilor si stabilirea obiectivelor

Vei avea o discuție cu terapeutul ales pentru a va cunoaste si pentru a descoperi împreună care este nevoia ta in așa fel incat sa stabiliti drumul cel mai scurt pentru a găsi o soluție eficienta și ușor de implementat.

2

Implementarea strategiei stabilite împreuna cu terapeutul

Terapeutul va fi langa tine pe tot parcursul procesului si te va ajuta sa intelegi care sunt cauzele din spatele nevoilor descoperite la pasul 1. Acesta te va ghida in testarea solutiilor gasite si iti va oferi suportul de care ai nevoie pentru a ajunge la obiectivele stabilite impreuna.

3

Rezultate

Pe parcursul acestui proces vei incepe deja sa simti rezultatele, acestea reflectandu-se in starea ta generala de bine. De asemenea, vei dobandi skill-urile necesare pentru a aplica noile mecanisme invatate de cat ori vei avea nevoie pe viitor.

Cum funcționează terapia?

Răspunsuri la cele mai întâlnite întrebări pe care le-au adresat clienții noștri.

Testimoniale

Terapia la clinica Oana Nicolau m-a ajutat sa-mi recunosc si sa-mi inteleg emotiile, sa le exprim si sa identific originea lor. Nu a fost ușor. Cel mai greu a fost primul pas, de a trece peste prejudecățiile tuturor și să înțeleg că nu sunt nebună dacă merg la psiholog, e ceva normal, e ca și cum te duci anual la doctorul de familie să-ți faci analizele. Acum, că îmi înțeleg emoțiile și știu cum să le gestionez, viața mea s-a schimbat complet.

Andreea

41 de ani

Aparent sunt un om calm, vesel, comunicativ si foarte sociabil. Dar in realitate in anumite situatii ma blochez, ma tensionez pana la nivelul la care cei din jur percep tensiunea, nu exprim ce simt si in interiorul meu ma izolez de toti si de toate. Faptul ca am putut, incet, incet, sa devin mai constient de toate acestea, sa pot sa discut despre ele si sa le recunosc, iar apoi sa fac si pasi concreti si cu ajutor pentru ameliorarea problemelor reprezinta castigul din terapie.

Radu

48 de ani

Ești pregătit să te cunoști mai bine?

Consilierii noștri te vor ajuta în a-ți găsi terapeutul potrivit nevoilor tale în maxim 24 ore.