Sănătate emoțională în perioade dificile

pentru membrii echipei Mendelez

Terapie de calitate, usor de accesat, atat online, cat si in cadrul clinicilor. Fii parte din cei peste 40.000 de clienti pe care Clinica Oana Nicolau i-a ajutat sa isi regaseasca echilibrul emotional si sa construiasca o relatie armonioasa cu sine si cu cei din jur.

Terapia prin text

Distanțare socială, nu emoțională!

Scrie si raspunde mesajelor chiar din camera ta 24/7- nu trebuie sa astepti pentru a spune tot ce ai pe suflet. Terapeutul tau iti va vedea mesajele si iti va raspunde pe parcursul zilei.

Cum funcționează?

Descoperă primii pași din procesul terapeutic.

1

Înscrie-te în programul de terapie prin text

Înscrierea se realizeaza prin intermediul unui formular scurt, în urma căruia vei fi contactat de unul dintre consilierii nostrii pentru a te ajuta sa îți alegi terapeutul potrivit.

2

Spune-ne cum te putem ajuta

Consilierul nostru te va contacta pe Whatsapp în cel mai scurt timp de la înscriere și în functie de nevoile tale, te va redirecționa la cel mai potrivit terapeu. Terapeuții noștri au diferite abordări și domenii de expertiză, de aceea este important să găsești persoana potrivită care să poată obține cele mai bune rezultate pentru tine. Am reușit de fiecare dată să desemnăm clienților terapeutul potrivit.

3

Procesul de terapie începe!

Dupa ce ai găsit împreuna cu consilierul nostru cel mai potrivit terapeut, îi poti scrie imediat. De două ori pe zi, vei primi din partea terapeutului tău răspunsuri avizate și concise la mesajele tale. Tu poți să-i scrii oricând simți nevoia, și este important să știi că el îți va răspunde doar în intervalele orare pe care ți le va comunica la prima interacțiune.

Are you an expat?

Ubisoft, together with Clinica Oana Nicolau, developed this program where you can access emotional support, offered by licensed specialists through various channels (phone, online, text). Call the number below to get more info and choose the option that fit’s you the best!

 

0799.407.207

 

Cum funcționează terapia?

Răspunsuri la cele mai întâlnite întrebări pe care le-au adresat clienții noștri.

Echipă

Descoperă echipa Clinicii Oana Nicolau, cu peste 60 de terapeuți certificați.

Diana Miron

Psihoterapeut

Experiența cunoașterii de sine este fascinantă, poate dureroasă uneori, dar folositoare și obligatoriu...

Citeste mai mult

Ingrid Mihai

Psihoterapeut

Consider că “trecutul e doar un prolog” și împreună ne vom concentra mai mult pe prezent și viitor, unde îți dorești să ajungi, și mai puțin de unde ai pornit....

Citeste mai mult

Alina Stroescu

Psihoterapeut

Psihoterapia si psihologia, in general, reprezinta pentru mine o imbinare subtila a stiintei cu arta, a constientului cu inconstientul.............

Citeste mai mult

Gabriel Pîrcălabu

Psihoterapeut

Activitatea mea profesională a început cu destul de mult timp în urmă și mi-a oferit satisfacții nenumărate. Am lucrat mult cu diferite persoane....

Citeste mai mult

Răzvan Peristeri

Psihoterapeut

Cred ca in primul rand placerea de a lucra cu oamenii si dorinta permanenta de implicare in ajutorarea...

Citește mai mult

Georgeta Savu

Psihoterapeut

Am o convingere care a fost exprimata foarte frumos de Osho - "Omul devine cu adevarat om atunci.....

Citeste mai mult

Dana Peristeri

Psihoterapeut

De obicei, in functie de conjunctura in care ne aflam, gasim raspunsul automat. Nu ne pune probleme...

Citeste mai mult

Madeleine Negoiță

Psihoterapeut

Psihologia a fost întâi pasiune și nevoie pentru viața personală și a devenit în timp profesia pe care o practic cu pasiune.

Citeste mai mult

Silvia Goliță

Psihoterapeut

Cei mai mulți oameni vin pentru prima dată la terapie când simt că aproape nu mai pot. Când nu mai pot...

Citeste mai mult

Testimoniale

Terapia la clinica Oana Nicolau m-a ajutat sa-mi recunosc si sa-mi inteleg emotiile, sa le exprim si sa identific originea lor. Nu a fost ușor. Cel mai greu a fost primul pas, de a trece peste prejudecățiile tuturor și să înțeleg că nu sunt nebună dacă merg la psiholog, e ceva normal, e ca și cum te duci anual la doctorul de familie să-ți faci analizele. Acum, că îmi înțeleg emoțiile și știu cum să le gestionez, viața mea s-a schimbat complet.

Andreea

41 de ani

Aparent sunt un om calm, vesel, comunicativ si foarte sociabil. Dar in realitate in anumite situatii ma blochez, ma tensionez pana la nivelul la care cei din jur percep tensiunea, nu exprim ce simt si in interiorul meu ma izolez de toti si de toate. Faptul ca am putut, incet, incet, sa devin mai constient de toate acestea, sa pot sa discut despre ele si sa le recunosc, iar apoi sa fac si pasi concreti si cu ajutor pentru ameliorarea problemelor reprezinta castigul din terapie.

Radu

48 de ani

Ești pregătit să te cunoști mai bine?

Consilierii noștri te vor ajuta în a-ți găsi terapeutul potrivit nevoilor tale în maxim 24 ore.