Viziteaza-ne
George Georgescu 46
Calea Floreasca 169A
Program
L-V: 9-22 & S: 9-15

Te rugam sa citesti noile norme privind protectia datelor tale disponibile la linkul de mai jos. Protectia datelor tale

GDPR

Principalele motive pentru care merg oamenii la psiholog

După 10 ani de activitate, peste 30.000 de clienți care ne-au trecut pragul, peste zeci de telefoane pe care le primim zilnic, putem spune că știm cu siguranță care sunt principalele motive pentru care ne căutați.
Știm deja că primul pas este cel mai dificil, acela de a pune mâna pe telefon și de a cere ajutor specializat. Important este să înțelegeți că nu sunteți singuri și că situația prin care treceți se poate rezolva. Sute de persoane ne contactează săptămânal pentru că au probleme de anixetate, depresie, stres, probleme în cuplu, probleme de vorbire sau alte afecțiuni care nu se rezolvă de la sine.
De aceea, la Clinica Oana Nicolau, o să găsești o echipă formată din peste 30 de specialiști, gata să te ajute, indiferent de problema cu care te confrunți.

  • Terapia individuală este demersul terapeutic în relație de unu la unu, care are loc între client și psihoterapeutul său, o relație care se construiește pe principii și tehnici terapeutice, o relație sigură și confidențială.
  • Terapia de cuplu se bazează pe același concept ca psihoterapia individuală, însă se concentrează simultan pe experiențele individuale ale pacientilor, cât și pe comunicarea dintre ei. Scopul acestui fel de terapie este ca cei doi parteneri sa se raporteze unul la altul, într-un fel care să îi avantajeze pe amândoi și să îi ajute să se dezvolte împreună.
  • Logopedia  studiază natura și formele de manifestare a tulburărilor de limbaj și propune atât metode cât și procedee de corectare adecvate diferitelor diagnostice logopedice, dar și particularitaților individuale și de vârstă ale copilului.
  • Psihiatria este ramura medicinii axată pe diagnosticul, tratamentul și prevenirea tulburărilor mentale, emoționale și comportamentale. Diagnosticul bolilor psihice este realizat de medicul specialist, dintr-o clinică de psihiatrie, care evaluează și indică tratamentul adecvat. Medicația joacă un rol important în tratamentul bolilor psihice, reducând marcant simptomele bolii, la majoritatea oamenilor.

De ce sa nu mai amâni?

Acum, că știi că nu ești singurul care se confruntă cu această problemă și că există rezolvare, nu mai amâna să ceri ajutor.
• Este demonstrat științific că o instabilitate a stării tale emoționale, scade sistemul imunitar și poate duce la boli grave fizice
• Orice afecțiune a sănătății emoționale se poate complica și deveni o tulburare gravă
• Atunc când nu ești OK cu tine însuți nu mai dai randament la muncă, nu mai poți să faci fericită persoana de lângă tine sau îți pierzi prietenii
• Orice amânare nu te mai lasă să te bucuri de viață, iar timpul pierdut în această stare nu mai poate fi deloc recuperat

De ce să apelezi la Clinica Oana Nicolau?

• Suntem cea mai mare clinică de sănătate emoțională din țară
• Confidențialitate garantată și profesionalism
• Rezultate vizibile încă de la primele ședințe de terapie

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *