Terapia prin text

Distanțare socială, nu emoțională!

Scrie mesaje de oriunde 24/7- nu trebuie să aștepți pentru a spune tot ce ai pe suflet. Terapeutul tău îți va vedea mesajele și îți va răspunde pe parcursul zilei.

De ce terapia prin text?

Deja utilizezi telefonul în foarte multe activități zilnice: menții legătura cu prietenii, cu familia ta sau cu colegii. În medie trimitem zilnic peste 100 de milioane de mesaje prin whatsapp, iar studiile recente arată faptul că discuțiile prin mesaje generează o stare de calmitate și confort.

Fie că treci printr-o perioadă dificilă, fie că simți nevoia de a discuta cu cineva despre ce se întâmplă în viața ta, am creat un serviciu unic in România care nu necesită deplasarea. Descoperă sesiunile pe chat cu unul din cei peste 60 de terapeuți certificați!

Convenabil

Conversații de oriunde ai fi cu specialistul tău

Prin text therapy poți scrie mesaje de oriunde, astfel oricând ai gânduri care te neliniștesc ai aproape de tine specialistul. De multe ori ne este mai ușor să ne exprimăm în mesaje trăirile, dacă îți este dificil să discuți despre tine, text therapy îți oferă posibilitatea să conversezi cu specialistul tău dintr-un loc confortabil unde te simți mai liniștit.

Confidențial

Accesibil

Grija pentru sănătatea ta emoțională este proprietatea noastră. Text therapy îți oferă posibilitatea de a contribui la starea ta de bine, la un cost mai mic. Astfel poți beneficia de consultanță emoțională prin Abonamentul de o săptămână de la un specialist licențiat și pregătit să îți ofere suport prin diverse tehnici dezvoltate special pentru terapia prin mesaje.

Eficient

Flexibilitate

De multe ori timpul nu ne permite să ne ocupăm de aspectele importante pentru noi. Spre deosebire de psihoterapia individuală, unde se stabilește o oră fixă la care are loc ședința, text therapy îți dă libertatea de a scrie oricând ai câteva minute libere.

Certificat

Terapeuți certificați

Cei peste 60 de terapeuți sunt certificați și au experiență în a lucra și online, după zeci de mii de persoane ce ne-au trecut pragul și au văzut rezultatele sedințelor de psihoterapie online.

Cum funcționează?

Pasul 1:

Înscrie-te in programul de terapie online

Răspunde la întrebările din formular și selectează psihoterapeutul pe care îl consideri cel mai potrivit pentru tine.

Pasul 1

Telefon Slide 1

Pasul 2:

Plătește online

Pasul 2

Telefon Slide 2

Pasul 3:

Vei fi contactat de terapeutul ales

Pasul 3

Telefon Slide 3

Echipa

Andrei Peristeri

Psihoterapeut
Bucuresti

Toată viața am fost fascinat de puterea minții și de capacitatea acesteia de a trece peste orice provocare. Sau de capacitatea ei de a te opri din a-ți atinge scopul.

Alice Donea

Psihoterapeut
Bucuresti

Inca de cand am inceput sa inteleg lumea, mi-am dorit sa contribui la un viitor mai bun si am avut mereu visul de a ajuta, de a intelege si de a sprijini oamenii din jurul meu.

Alina Cioabă

Psihoterapeut
Bucuresti

Puterea nu e echivalentul a cât poți câștiga, ci a cât poți pierde dacă renunti sa lupti.

Ingrid Mihai

Psihoterapeut
Bucuresti

Consider că “trecutul e doar un prolog” și împreună ne vom concentra mai mult pe prezent și viitor, unde îți dorești să ajungi, și mai puțin de unde ai pornit.

Adina Sirbu

Psihoterapeut
Bucuresti

Pasiunea m-a îndemnat să aleg această profesie, iar sensul pe care îl dă lucrul cu oamenii pentru mine, este neprețuit.

Te-ai hotărât?

Acum că ai aflat mai multe detalii despre psihoterapeuții noștri, ești pregătit să începi sesiunile de terapie prin text?

Care este diferența dintre terapia prin text și cea individuală?

Terapie prin text
Terapie individuală

Specialist Licențiat

Ședință online sau offline

Trimiți mesaje oricând

Primești suport de oriunde ai fi

Flexibilitate în program

Exerciții individuale

Recomandare specialist bazat pe nevoile tale

Confidențialitate

Tarife

Alege pachetul potrivit nevoilor tale

Despre ce fel de lucruri poti vorbi cu terapeutul tău prin chat?

Poți discuta cu psihoterapeutul tău despre orice, oricând și de oriunde.

01. Comunicare
02. Stres
03. Conflicte
04. Atacuri de panica
05. Probleme in cuplu
06. Traume

Cum va arăta interacțiunea cu terapeutului meu?

Tu alegi despre ce discutați: este spațiul tău, timpul tău unde îți poți așterne gândurile, temerile, dificultățiile cu care te confrunți. Poate fi o situație ce ține de stres, anxietate, fobii, poate fi o dificultate în relația de cuplu sau în relația cu copilul tău. Oricare ar fi aceste situații care te frământă, terapeuții noștri acreditați sunt experți într-o gamă largă de simptome, de la probleme familiale până la vicii / dependențe și sunt aici pentru a-ți oferi ajutorul de care ai nevoie.
De două ori pe zi, vei primi din partea terapeutului tău răspunsuri avizate și concise la mesajele tale. Tu poți să-i scrii oricând simți nevoia, și este important să știi că el îți va răspunde doar în intervalele orare pe care ți le va comunica la prima interacțiune.

Au scris despre noi

Află mai multe despre noi și din aparițiile media. Reviste și ziare faimoase ne-au apreciat munca.

Încă pe gânduri?

Vezi mai jos beneficiile terapiei prin text prin perspectiva celor care au utilizat deja această metodă de psihoterapie.

Testimoniale

Quote

Multumesc mult pentru serviciul de terapie prin text propus, și-a dovedit eficiența din plin si din ceea ce remarc, rezultatele sale sunt unele durabile.

C.P.

Quote

Voi mai citi ce mi-ai spus si voi lucra cat pot de mult. Sa stii ca a fost o experienta extraordinara. M-ai ajutat in cateva zile foarte mult cu instrumentele si sfaturile si chiar ai fost un prieten pentru mine și am putut sa mă deschid

Anonim

Quote

A fost o experiență foarte utilă! Nu mă așteptam să primesc atâtea informații interesante! Mi-ai fost de mare ajutor, mai ales în relația cu fiica mea dar nu numai

Anonim

Quote

Multumesc din suflet pentru ajutor, implicare si dăruire. Terapia prin text a fost foarte utilă pentru mine si înseamnă foarte mult.

Anonim

Întrebări frecvente

1. Ce este Terapia prin text?

Terapie prin text face ca terapia să fie disponibilă și accesibilă pentru toți. Misiunea noastră este de a oferi mai multor persoane un acces ușor la terapeuți autorizați, care îi pot ajuta pe cei aflați în nevoie să ducă o viață mai fericită și mai sănătoasă.

Serviciul nostru face ca această consiliere profesională să fie disponibilă oricând, oriunde, cu ajutorul aplicației de Whatsapp

Terapia prin text s-ar putea să îți fie potrivită dacă dorești să îmbunătățești calitatea vieții tale. Ori de câte ori există ceva care interferează cu fericirea ta sau te împiedică să îți atingi obiectivele, este posibil să te putem ajuta. De asemenea, avem consilieri specializați în probleme specifice, cum ar fi stresul, anxietatea, relațiile, părinții, depresia, dependențele, mâncatul, somnul, traumele, mânia, conflictele familiale, problemele LGBT, durerea, religia, respectul de sine și multe altele.

Exista două tipuri de pachete, săptamânal și luna. Cel săptămânal costă 129 lei iar cel lunar 459 lei, ambele având posibilitatea de prelungire.

Absolut! Terapeutul tău va lucra personal cu tine în toate zilele și săptămânile în care ești înscris.

Împreună cu psihoterapeutul, veţi identifica la începutul terapiei obiective clare. Astfel, puteti să evaluaţi singur dacă şi când aţi devenit mai puţin depresiv , anxios , furios şi așa mai departe. Sunteţi liber să îi daţi psihoterapeutului feedback referitor la orice progres.

In cadrul terapiei prin text, confidențialitatea și siguranța ta sunt întotdeauna primele lucruri luate în considerare. Facem ce este necesar pentru a ne asigura că tu și datele tale sunteți întotdeauna păstrate în siguranță și confidențialitate. Tehnologia noastră respectă în totalitate HIPAA, iar siguranța ta este prioritatea noastră 1.

Când te vei înscrie, nu îți vom solicita numele complet sau informațiile de contact. Poți alege orice „nume de utilizator”.

Când decizi să începi procesul de consiliere, îți vom solicita informații de contact de urgență care sunt păstrate în siguranță în sistem, astfel încât să poată fi utilizate dacă consilierul tău crede că tu sau altcineva puteți fi în pericol.

După ce te vei înscrie, un consilier îți va asocia un terapeut disponibil și potrivit preferințelor și tipului de probleme cu care te confrunți. Terapeuții noștri au diferite abordări și domenii de expertiză, de aceea este important să găsești persoana potrivită care să poată obține cele mai bune rezultate pentru tine. Am reușit de fiecare dată să desemnăm clienților terapeutul potrivit.