Terapia prin text

Distanțare socială, nu emoțională!

Scrie si raspunde mesajelor chiar din camera ta 24/7- nu trebuie sa astepti pentru a spune tot ce ai pe suflet. Terapeutul tau iti va vedea mesajele si iti va raspunde pe parcursul zilei.

Totusi, daca trimiți mesajele la 3 dimineata, probabil va fi nevoie să astepti pana dimineata urmatoare!

De ce terapia prin text?

Fie că trecem printr-o perioadă dificilă, fie că simțim nevoia de a discuta cu cineva despre ce se întâmplă în viața noastră, am creat un serviciu unic in România care nu necesită deplasarea. Descoperă sesiunile pe chat cu unul din cei peste 50 de terapeuți certificați!

Eficient

Terapie de oriunde

Trimite terapeutului tău un mesaj de oriunde, oricând - pe web sau mobil. Rapid si simplu!

Convenabil

Confidențialitate

Confidențialitatea și siguranța ta sunt pe primul loc. Scrie-ne cu încredere.

Confidențial

Intimitate

Ai intimitate, pe care poate cu greu o mai gasesti zilele acestea, mai ales daca spatiul si compania din casa nu iti permit.

Certificat

Terapeuți certificați

Cei peste 50 de terapeuți sunt certificați și au experiență în a lucra și online, după zeci de mii de persoane ce ne-au trecut pragul și au văzut rezultatele sedințelor de psihoterapie online.

Cum funcționează?

Pasul 1:

Înscrie-te in programul de terapie online

Unul dintre consilierii noștri te va ajuta să îți găsești terapeutul potrivit.

Pasul 1

Telefon Slide 1

Pasul 2:

Spune-ne cum te putem ajuta

Pasul 2

Telefon Slide 2

Pasul 3:

Îți găsim terapeutul potrivit

Pasul 3

Telefon Slide 3

Spune-ne cum te putem ajuta

Un consilier din echipa noastră te va ajuta gratuit să îți găsești terapeutul potrivit nevoilor tale!

Despre ce fel de lucruri poti vorbi cu terapeutul tău prin chat?

Poți discuta cu psihoterapeutul tău despre orice, oricând și de oriunde.

01. Comunicare
02. Stres
03. Conflicte
04. Atacuri de panica
05. Probleme in cuplu
06. Traume

Tarife

Alege pachetul potrivit nevoilor tale

Cum va arăta răspunsul terapeutului?
Cum va interactiona cu mine pe chat?

Tu alegi despre ce discutați: este spațiul tău, timpul tău unde îți poți așterne gândurile, temerile, dificultățiile cu care te confrunți. Poate fi o situație ce ține de stres, anxietate, fobii, poate fi o dificultate în relația de cuplu sau în relația cu copilul tău. Oricare ar fi aceste situații care te frământă, terapeuții noștri acreditați sunt experți într-o gamă largă de simptome, de la probleme familiale până la vicii / dependențe și sunt aici pentru a-ți oferi ajutorul de care ai nevoie.

Este foarte simplu: în funcție de nevoia ta, consilierul clinicii îți va recomanda un terapeut specializat, cu care vei intra în legatură și căruia îi poți scrie imediat. De două ori pe zi, vei primi din partea terapeutului tău răspunsuri avizate și concise la mesajele tale. Tu poți să-i scrii oricând simți nevoia, și este important să știi că el îți va răspunde doar în intervalele orare pe care ți le va comunica la prima interacțiune.

Au scris despre noi

Află mai multe despre noi și din aparițiile media. Reviste și ziare faimoase ne-au apreciat munca.

Încă pe gânduri?

Stai de vorbă cu consilierul de la Clinica Oana Nicolau și află raspunsul la toate întrebările tale!

Testimoniale

Quote

Eram sceptica la inceput, insa dupa cateva zile am inceput sa ma simt mai bine.Senzatia de sufocare pe care o aveam in ultimul timp s-a ameliorat facand exercitiile recomandate de terapeutul cu care am discutat pe chat.

Andreea

41 ani - web designer

Quote

Sunt sigur si, mai ales in perioada asta, ma linisteste faptul ca este cineva acolo, care ramane atent la mine si imi raspunde la toate nebuniile care imi trec prin cap.

Radu

23 ani - antreprenor

Quote

Avem 2 copii si locuim intr-un apartament mic. Este foarte greu pentru noi sa gestionam toata situatia actuala. Ne ajuta recomandarile terapeutului nostru. Partea cea mai tare este ca putem sa-i scriem pe rand, atat eu cat si sotia, si el sintetizeaza problema si ne raspunde punctual.

Ioana si Cristi

36 ani respectiv 38 ani - Banking

Întrebări frecvente

1. Ce este Terapia prin text?

Terapie prin text face ca terapia să fie disponibilă și accesibilă pentru toți. Misiunea noastră este de a oferi mai multor persoane un acces ușor la terapeuți autorizați, care îi pot ajuta pe cei aflați în nevoie să ducă o viață mai fericită și mai sănătoasă.

Serviciul nostru face ca această consiliere profesională să fie disponibilă oricând, oriunde, cu ajutorul aplicației de Whatsapp

Terapia prin text s-ar putea să îți fie potrivită dacă dorești să îmbunătățești calitatea vieții tale. Ori de câte ori există ceva care interferează cu fericirea ta sau te împiedică să îți atingi obiectivele, este posibil să te putem ajuta. De asemenea, avem consilieri specializați în probleme specifice, cum ar fi stresul, anxietatea, relațiile, părinții, depresia, dependențele, mâncatul, somnul, traumele, mânia, conflictele familiale, problemele LGBT, durerea, religia, respectul de sine și multe altele.

Exista două tipuri de pachete, săptamânal și luna. Cel săptămânal costă 129 lei iar cel lunar 459 lei, ambele având posibilitatea de prelungire.

Absolut! Terapeutul tău va lucra personal cu tine în toate zilele și săptămânile în care ești înscris.

Împreună cu psihoterapeutul, veţi identifica la începutul terapiei obiective clare. Astfel, puteti să evaluaţi singur dacă şi când aţi devenit mai puţin depresiv , anxios , furios şi așa mai departe. Sunteţi liber să îi daţi psihoterapeutului feedback referitor la orice progres.

In cadrul terapiei prin text, confidențialitatea și siguranța ta sunt întotdeauna primele lucruri luate în considerare. Facem ce este necesar pentru a ne asigura că tu și datele tale sunteți întotdeauna păstrate în siguranță și confidențialitate. Tehnologia noastră respectă în totalitate HIPAA, iar siguranța ta este prioritatea noastră 1.

Când te vei înscrie, nu îți vom solicita numele complet sau informațiile de contact. Poți alege orice „nume de utilizator”.

Când decizi să începi procesul de consiliere, îți vom solicita informații de contact de urgență care sunt păstrate în siguranță în sistem, astfel încât să poată fi utilizate dacă consilierul tău crede că tu sau altcineva puteți fi în pericol.

După ce te vei înscrie, un consilier îți va asocia un terapeut disponibil și potrivit preferințelor și tipului de probleme cu care te confrunți. Terapeuții noștri au diferite abordări și domenii de expertiză, de aceea este important să găsești persoana potrivită care să poată obține cele mai bune rezultate pentru tine. Am reușit de fiecare dată să desemnăm clienților terapeutul potrivit.