Terapie pentru problemele sexuale

Sexul este un subiect tabu, majoritatea oamenilor nu știu prea multe lucruri despre dificultățile sexuale, despre ceea ce este sau nu normal. Schimbul de informații în timpul unei ședințe de terapie pentru problemele sexuale poate schimba viața unor oameni.
 

Ce sunt ședințele de terapie pentru problemele sexuale?

Terapia pentru problemele sexuale implică o întâlnire cu un psihoterapeut/ sexolog/ psihosexolog calificat care va purta discuții despre viața dumneavoastră sexuală.

Consultarea unui sexolog este o opțiune de tratament pentru cei care suferă de libidou scăzut, dureri în timpul activității sexuale, probleme în obținerea sau menținerea unei erecții ori întâmpină alte probleme de intimitate.
 

Când ai nevoie de terapie pentru problemele sexuale?

Iată câteva semne pentru care ar fi cazul să apelaţi la serviciile unui psihosexolog al clinicii noastre:

  • dificultatea de a menţine o erecţie persistă mai mult de două săptămâni - în cazul acesta ar putea fi vorba despre o problema mai profundă, cum ar fi stresul.
  • problemele sexuale atrag după sine divergente în cuplu - atunci când problemele provin din sfera sexuală sau din cauza lipsei activităţii sexuale, ar putea determina nervozitate şi certuri pe diverse teme, care aparent nu au nicio legătură. Psihoterapeutul vă poate ajută să identificați zonele din relaţia dumneavoastră. care ar putea cauza disensiuni şi vă va oferi indicii pentru modul în care le puteți rezolva.
  • stresul din dormitor poate fi rezultatul contactului sexual dureros cauzat de obicei de medicaţie sau alte probleme de sănătate. Terapeuţii pot oferi consiliere cu privire la poziţiile sexuale mai confortabile sau benefice pentru dumneavoastră Specialistul vă va oferi informaţii cu privire la diverse tehnici de relaxare.

 

La ce ar trebui să te aștepți de la prima ședință de terapie pentru problemele sexuale?

Prima întâlnire cu psihosexologul dumneavoastră este o sedință de cunoaștere. Ce se va întâmpla este că acesta va pune întrebări legate de problemele sexuale pe care le experimentați, pentru a descoperi cauzele acestora, iar apoi, împreuna cu dumneavoastră va căuta un mod de a le repara.

Psihoterapeutul sau sexologul va oferi informații și exerciții la domiciliu pentru a ameliora durerile sexuale.
 

Care sunt tarifele unei ședințe de terapie pentru problemele sexuale?

  • Ședință terapie pentru problemele sexuale: 200 RON (Durată: 30 minute)

 
 
Vezi lista de prețuri
 
 

Terapeuți Recomandați

Roxana Mischianu

Sexolog

Specializari: medic primar psihiatru, sexolog...

Citeste mai mult
 

Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda cei mai buni terapeuți.