Terapie prin Tango

Lansăm o nouă provocare!

Începem un nou curs, format din 6 module, prin intermediul căruia ne adresam persoanelor care nu sunt într-o relație, adolescenți și adulți, dar care își doresc să își dezvolte și amplifice încrederea în sine pentru a-și găsi partenerul potrivit.

Acest curs este pentru cei care doresc:

să își învingă timiditatea;
să învețe să facă o invitație și să răspundă la o invitație;
să învețe să spună nu atunci când situația o cere;
să învețe să accepte un cadou, un compliment;
să învingă frica de conectare emoțională;
să învingă frica de dans;
să învingă frica de a "se face de râs";
să gestioneze sentimentele de rușine și de jenă.

 

Obiectivul este terapia, metoda este dansul. 
Răzvan Peristeri, psihoterapeut al programului Tango Therapy 

De ce tango?

Tangoul a apărut din dorința de socializare, din nevoia de conexiune. Tangoul nu este despre performanță, ci despre intimitate, despre conexiune. Nu există greșit în tango, există natural. Dansul reprezintă o bucurie și o conexiune, dar nu neapărat o invitație către relație. 

 

Informații necesare despre program

Vor exista 2 grupe mixte, de maxim 12 persoane per grupă.

Pentru adolescenți: 6 băieți și 6 fete, cu vârstele cuprinse între 16 și 20 de ani.

Programul durează 6 săptămâni și va avea loc începând cu 25 octombrie 2019, în fiecare vineri după-amiaza, ora 18:00, timp de 2 ore.

Pentru adulți: 6 domni și 6 doamne/domnișoare, cu vârsta peste 21 de ani.

Programul durează 6 săptămâni și va avea loc începând cu 25 octombrie 2019, în fiecare vineri după-amiaza, ora 20:00, timp de 2 ore.

 

Preț modul, atât pentru adolescenți cât și pentru adulți: 150 RON / persoană / modul

Pentru înscrieri, vă rugăm să sunați la Clinica Oana Nicolau la numărul 0733 303 333.

Pentru detalii, vă rugăm să sunați la 0744 680 938.

 

Descoperă tangoul din tine.

Oana Cehan, coach și instructor de dans în cadrul Tango Therapy

 

 

Dana Peristeri

Sunt psiholog principal, psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală și am formare și în Terapie de cuplu, copil, familie, Terapie scurtă strategică, Psihooncologie, Schema Therapy. Mărturisesc că mi-am dorit dintotdeauna să iau lecții de dans, am și pus aceasta pe lista mea cu lucruri de făcut câțiva ani la rând, dar am renunțat mereu din lipsă de timp. Și, cumva, am tot amânat, prea multe lucruri erau de făcut... Dar a rămas mereu acolo, undeva în mintea mea, ca o luminiță. Poate la pensie, începusem eu să mă gândesc, pe principiul “Mai bine mai târziu decât niciodată”, nu???? Acum, însă, am ocazia să îmbin cea mai frumoasă meserie din lume, cu familia și cu plăcerea.
 

Răzvan Peristeri

Sunt psiholog principal, psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală, formator și supervizor și am formare și în Terapie scurtă strategică, Psihooncologie, Schema Therapy.
Psihologia sportului este alt domeniu care îmi este foarte drag, de-a lungul timpului colaborând cu Federația Română de Rugby, lotul olimpic de Kaiac-Canoe, precum și cu sportivi individuali care doreau să-și optimizeze performanțele.
De altfel, sportul a făcut întotdeauna parte din viață mea, eu fiind instructor de Aikido (am gradul de centură neagră 6 Dan).
Psihoterapia prin tango a venit ca o șansă de a construi ceva unic în care să îmi pun în valoare cunoștințele și experiența de psihoterapeut precum și pasiunea pentru mișcare, împreună și deodată așa cum ne place nouă să spunem!
 

Oana Cehan

Sunt instructor de tango argentinian și, pe lângă activitatea de instructor, sunt și Coach și Consultant Financiar. Aceste activități constituie elementele esențiale pe care doresc să le aduc în viața celor cu care lucrez: sănătate și frumusețe fizică prin dans plus sănătate financiară. Motto-ul meu este „If you dance your life, you dance better.”
 

Cornel Tătaru (Lusu)

Am încercat, în cei 28 de ani de când predau dansul, să transmit nu pași sau succesiuni coregrafice, ci EMOȚIE. Sunt, astfel, profesor de dans și detest monotonia, șabloanele și orice fel de constrângeri ale mișcării pe muzică. Era deci firesc să-mi găsesc drumul în tango.
Sunt absolvent al școlii de antrenori de dans a Federației Române de Dans Sportiv și, cu mândrie, am urmat cursurile Școlii de tango argentinian "LA ESQUINA" din Buenos Aires, la clasa maeștrilor Fernando Galeră și Vilma Vega (profesori coregrafi și jurați ai campionatului mondial de tango).
De asemenea, am urmat și cursurile Academiei de muzică Gheorghe Dima, din Cluj Napoca, specializarea Regie Coregrafică.
Este o onoare pentru mine colaborarea cu acești oameni deosebiți : Răzvan, Dana și Oana. Vă mulțumesc, dragilor!
Moto-ul meu e lung:
Unii iubesc câinii, alții pisicile, unii au chiar reptile în casă și le alintă. EU IUBESC OAMENII.
 

Terapeuți Recomandați

Dana Peristeri

Psihoterapeut

De multe ori, oamenii uită că terapeutul este şi el un om, care s-a întâlnit şi el de-a lungul timpului cu diferite probleme...

Citeste mai mult

Răzvan Peristeri

Psihoterapeut

Cred că plăcerea de a lucra cu oamenii și dorința permanentă de implicare în ajutorarea mă motivează...

Citeste mai mult

Oana Cehan

Coach

Cea mai bună cale de a prezice viitorul este să îl creezi tu.

Citeste mai mult
 

Meriți să fii fericit!

În funcție de disponibilitatea ta, îți vom recomanda un terapeut specializat pe nevoile tale!