Viziteaza-ne
George Georgescu 46
Calea Floreasca 169A
Program
L-V: 9-22 & S: 9-15

Terapie prin Tango

Lansam o noua provocare!

Incepem un nou curs, format din 6 module, prin intermediul caruia ne adresam persoanelor care nu sunt intr-o relatie, dar isi doresc sa isi creasca increderea in sine pentru a-si gasi partenerul potrivit.

Acest curs este pentru cei care doresc:

sa isi invinga timiditatea
sa invete sa faca o invitatie si sa raspunda la o invitatie
sa invete sa spuna nu atunci cand situatia o cere
sa invete sa accepte un cadou, un compliment
sa invinga frica de conectare emotionala
sa invinga frica de dans
sa invinga frica de a ne face de ras
sa gestioneze sentimentele de rusine si de jena.

Grupele vor fi mixte, de maxim 10 persoane.

Cursul dureaza 6 saptamani si va avea loc incepand cu 26 octombrie, in fiecare vineri dupa-amiaza, timp de 2 ore.

Pentru inscrieri va rugam sa sunati la Clinica Oana Nicolau la numarul 0733 303 333.

Pentru detalii va rugam sa sunati la 0744 680 938.

Dana Peristeri

Sunt psiholog principal, psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală și am formare și în Terapie de cuplu, copil, familie, Terapie scurtă strategică, Psihooncologie, Schema Therapy. Mărturisesc că mi-am dorit dintotdeauna să iau lecții de dans, am și pus aceasta pe lista mea cu lucruri de făcut câțiva ani la rând, dar am renunțat mereu din lipsă de timp. Și, cumva, am tot amânat, prea multe lucruri erau de făcut... Dar a rămas mereu acolo, undeva în mintea mea, ca o luminiță. Poate la pensie, începusem eu să mă gândesc, pe principiul “Mai bine mai târziu decât niciodată”, nu???? Acum, însă, am ocazia să îmbin cea mai frumoasă meserie din lume, cu familia și cu plăcerea.

Răzvan Peristeri

Sunt psiholog principal, psihoterapeut de orientare cognitiv-comportamentală, formator și supervizor și am formare și în Terapie scurtă strategică, Psihooncologie, Schema Therapy.
Psihologia sportului este alt domeniu care îmi este foarte drag, de-a lungul timpului colaborând cu Federația Română de Rugby, lotul olimpic de Kaiac-Canoe, precum și cu sportivi individuali care doreau să-și optimizeze performanțele.
De altfel, sportul a făcut întotdeauna parte din viață mea, eu fiind instructor de Aikido (am gradul de centură neagră 6 Dan).
Psihoterapia prin tango a venit ca o șansă de a construi ceva unic în care să îmi pun în valoare cunoștințele și experiența de psihoterapeut precum și pasiunea pentru mișcare, împreună și deodată așa cum ne place nouă să spunem!

Oana Cehan

Sunt instructor de tango argentinian și, pe langă activitatea de instructor, sunt și Coach și Consultant Financiar. Aceste activități constituie elementele esențiale pe care doresc să le aduc în viața celor cu care lucrez: sănătate și frumusețe fizică prin dans plus sănătate financiară. Motto-ul meu este „If you dance your life, you dance better.”

Cornel Tătaru (Lusu)

Am încercat, în cei 28 de ani de când predau dansul, să transmit nu pași sau succesiuni coregrafice, ci EMOȚIE. Sunt, astfel, profesor de dans și detest monotonia, șabloanele și orice fel de constrângeri ale mișcării pe muzică. Era deci firesc să-mi găsesc drumul în tango.
Sunt absolvent al școlii de antrenori de dans a Federației Române de Dans Sportiv și, cu mândrie, am urmat cursurile Școlii de tango argentinian "LA ESQUINA" din Buenos Aires, la clasa maeștrilor Fernando Galeră și Vilma Vega (profesori coregrafi și jurați ai campionatului mondial de tango).
De asemenea, am urmat și cursurile Academiei de muzică Gheorghe Dima, din Cluj Napoca, specializarea Regie Coregrafică.
Este o onoare pentru mine colaborarea cu acești oameni deosebiți : Răzvan, Dana și Oana. Vă mulțumesc, dragilor!
Moto-ul meu e lung:
Unii iubesc câinii, alții pisicile, unii au chiar reptile în casă și le alintă. EU IUBESC OAMENII.

Terapeuți Recomandați

Dana Peristeri

Dana Peristeri

Psihoterapeut

De multe ori, oamenii uită că terapeutul este şi el un om, care s-a întâlnit şi el de-a lungul timpului cu diferite probleme...

Citeste mai mult
Răzvan Peristeri

Răzvan Peristeri

Psihoterapeut

Cred că plăcerea de a lucra cu oamenii și dorința permanentă de implicare în ajutorarea mă motivează...

Citeste mai mult
Oana Cehan

Oana Cehan

Coach

Cea mai bună cale de a prezice viitorul este să îl creezi tu.

Citeste mai mult

Programează-te