Participă la un WORKSHOP de 2 ore prin care vei învăța cum să manageriezi mai bine STRESUL din viața TA, astfel încat conceptul de work-life balance să devină o realitate și pentru tine!

CE TREBUIE SĂ FACI?

Citește rândurile de mai jos și vezi în câte dintre scenariile de mai jos, considerate factori declanșatori de STRES, te regăsești. Dacă te regăsești în mai mult de 2 situații, atunci acest workshop este pentru tine.


 1. GÂNDURI: Stima de sine scăzută, teamă de eșec, scăderea puterii de concentrare, îngrijorare cu privire la viitor, uitarea, confuzie, indecizie.
 2. COMPORTAMENTE: Dificultăți de vorbire, plânsul fără motive aparente, acționarea din impuls, greutatea de a controla vocea, scrâșnirea dinților, creșterea comportamentelor dependente(fumat, alcool, droguri), pierderea poftei de mâncare sau mâncatul excesiv.
 3. EMOȚII: Instabilitate emoțională, anxietate, iritabilitate, agresivitate, teamă, depresie, sentimentul de copleșire, frustrare, panică.
 4. CORPORAL: Palpitații, insomnie, dureri de cap, scăderea imuniității dureri de spate, tulburări digestive, tremurături, oboseală, ticuri nervoase, urinări frecvente și altele.
 5. RELAȚIONAL: Diminuarea apetitului sexual, tensiune în relații, agresivitate, probleme de reputație, probleme de implicare.

CE VEI OBȚINE în urma workshop-ului 5D Stress Management?

Inscrie-te acum la workshop

[cp_modal display="inline" id="cp_id_228ee"][/cp_modal]
 • Vei recunoaște mai ușor sursele stresului în viața ta profesională și personală.
 • Vei învăța tehnici cu aplicabilitate zilnică pentru a transforma stresul în eficiență și productivitate, nu în blocaj și frustrare.
 • Vei învăța cum să identifici adevăratele urgențe și cum să spui Nu sau Nu acum.
 • Vei afla tehnici de relaxare și respirație care să te ajute în gestionarea anxietății și în obținerea unui somn mai odihnitor.

SPEAKERI:

 • Psihoterapeutul Oana Nicolau, fondatoarea Clinicii Oana Nicolau
 • Psihoterapeut Dorina Stamate.

DETALII ORGANIZATORICE:

 • Data: 30 martie, ora 19:00-21:00
 • Adresa: George Georgescu 46, Bucuresti
 • Pret: 179 lei/persoana

ÎNSCRIERE RAPIDĂ:

Sună la numarul de telefon 073 330 3333!

PREȚ: 179lei/persoana

Numărul de locuri este limitat: Maximum 15 participanți.

Vă așteptăm!